Najave: Konferencija o znanstveno-tehnološkom parku u Vučevici

Split će u rujnu biti domaćin konferencije o znanstveno-tehnološkom parku u Vučevici, uz autocestu Zagreb-Split, u kojem će se razvijati isključivo visoke tehnologije i proizvodnja na pozitivnim japanskim, francuskim i njemačkim iskustvima. Na konferenciji će gostovati i predstavnici dvaju poznatih njemačkih tehnoloških parkova te njemački investitori koji su spremni ulagati na ovom području. U isto vrijeme u Splitu će se otvoriti ured Njemačko-hrvatske gospodarske komore, koji će pružati podršku njemačkim poduzetnicima. Sve to je najavljeno na jučerašnjem primanju u Splitsko-dalmatinskoj županiji, gdje je župan Ante Sanader obećao investitorima izdavanje građevinskih dozvola u  roku od 60 dana, piše Odjana Koharević u Slobodnoj Dalmaciji ...


WILLKOMMEN DEUTSCHEN!

Građevinske dozvole dobit ćete u 60 dana

Piše: Odjana Koharević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Vučevica
  Pustopoljina u Vučevici - novo high-tech Dugopolje?

- Jako ozbiljno radimo na pripremi konferencije o znanstveno-tehnološkom parku i veselimo se inozemnim ulagačima. Mi ćemo svima uputiti jamstveno pismo kojim ćemo osigurati dobivanje građevinske dozvole u 60 dana, a mi ćemo plaćati eventualna kašnjenja - kazao je župan Sanader.

Županiju je predstavio kao regiju u kojoj je bila razvijena industrija, posebno brodogradnja sa stogodišnjom tradicijom, te je želja svih da se proizvodnja nastavi.

Povezani članci

Who's Online

We have 179 guests and one member online

  • admin