APRILILILI: Radni sastanak s engleskim investitorima u srijedu u općinskoj Vijećnici

Landmark Property Management SA i njihova hrvatska tvrtka Projekt Uvala d.o.o. nastavljaju s projektom transformacije nekadašnjeg industrijskog područja u Dugom Ratu u visokokvalitetno turističko odmorište - “Korenat Point Resort” - koji će uključivati hotel s pet zvjezdica, marinu s 300-350 vezova, luksuzne turističke apartmane i kuće na prostoru od 20 hektara s uređenim okolišem i prekrasnim pogledom na more.. U srijedu, 1. travnja 2015., točno u 12 sati  najavljen je u općinskoj vijećnici radni sastanak s engleskim investitorima nakon kojeg će se javnosti predstaviti rezultati dogovora s ministarstvima RH oko nastavka radova na sanaciji terena i otkriti krajnji termin početka izgradnje Korenat Point Resorta u Dugom Ratu. Pozdravljamo i čestitamo! ...

KORENAT POINT RESORT

Piše: Mladen Banović

Realizacija hotelsko-turističkog projekta donijela bi Dugom Ratu najmanje 250 novih radnih mjesta.

Korenat Point Resort Dugi Rat - vizualizacija

Korenat Point Resort Dugi Rat - vizualizacija

Korenat Point Resort Dugi Rat - vizualizacija

 APRILILILI!

Smijeh i šale (i to na svoj račun) su najbolji način da se zadrži i održi zdrav duh u ovim teškim vremenima. Obvještavamo stoga sve drage čitatelje koji su "nasjeli" na ovu, nažalost, izmišljenu prvotravanjsku "vijest" o radnom sastanku investitora sa našim općinarima, da se u članku spomenuti sastanak nije dogodio niti je bio planiran, a što ne znači niti isključuje da se u bližoj budućnosti i neće dogoditi...

Danas je "April Fool's day", 1. travnja, i ovakvi tekstovi dio su uobičajene današnje "redakcijske opreme" većine medija diljem svijeta, no svejedno se ispričavamo svima onima koje je članak na bilo koji način povrijedio ili doveo u zabludu.


      U(ne)redništvo

 


 

Nakon što je investitor shvatio da je ova objava prvoaprilska šala, gosp. Martin Dudley, direktor Projekt Uvale d.o.o., poslao nam je mail sljedećeg sadržaja:


"So this article was meant as a sarcastic joke!!

If so we can (I hope) make a positive from this. The reality is we are working hard and have had meetings as you know with the MoE and therefore in truth apart from the reference to the meeting today the article is correct, and if the likes of DORH and DUDI can get there act together we will start next year and will also in the meantime be revising the planning.

We therefore do not need an apology but congratulate them on confirming what we believe is correct. We merely need to correct any reference to meetings, which if meant as a joke is insulting. Meetings are expected which hopefully will take place within the next few weeks. This I hope will then silence the detractors of the project."

 


 

Povezani članci

Who's Online

We have 418 guests and no members online