Mister Paolo Tramezzani novi je trener Hajduka

Skoro svakog dana nova, dobra vijest s Poljuda. Nakon što su splitski bili napokon dobili odlučnog, pa i karizmatičnog predsjednika, doveden je i novi sportski direktor, u ponedjeljak je na Poljudu predstavljen i novi trener - Paolo Tramezzani - 50-godišnji talijanski stručnjak koji vođenje prve momčadi preuzima odmah. Predsjednik se prethodno zahvalio treneru Bori Primorcu koji se vraća na mjesto voditelja Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" s pomoćnikom Joškom Španjićem. No to nije sve, u ponedjeljak je na Poljudu predstavljen i novi član uprave kluba, Ivan Matana, koji u nadležnost dobiva poslovni segment kluba s naglaskom na finacije i infrastrukturne projekte. Sritno posadi bilog broda, poželimo im puno sriće i uspjeha u radu..

MB, izvor: Hajduk.hr

Mister Paolo je igrao za Inter iz Milana, Prato, Coseznu, Lucchese, Veneziju, Cesenu, Piacenzu, Tottenham, Pistoiese, Atalantu, Empoli i Pro Patriu, a trenerski put je započeo kao pomoćni trener Giannija de Biasija u reprezentaciji Albanije koja se tada po prvi put u povijesti plasirala na Europsko prvenstvo. Samostalno je 2016. godine nastavio kao trener švicarskog prvoligaša Lugana te se klub pod njegovim vodstvom po prvi put u povijesti plasirao u grupnu fazu Europske lige i proglašen je trenerom godine u Švicarskoj. U 2017. preuzeo je vođenje švicarskog prvoligaša Siona. S ciparskim APOEL-om s postaje prvak te je i na Cipru proglašen najboljim trenerom prve lige. Potom preuzima talijanskog drugoligaša Livorno, a posljednji trenerski posao imao je u 2020. u Sionu.

S Tramezzanijem dolaze i dva pomoćnika, Attila Malfatti i Valerio Zuddas, dok će ostatak stožera činiti domaći kondicijski treneri Toni Modrić i Šime Veršić, pomoćni trener Toni Golem i trener golmana Hrvoje Sunara, objavio je Hajduk na službenoj stranici.

Povezani članci

Who's Online

We have 216 guests and no members online