Dugoratsko ljeto: Izložba radova 9. likovne kolonije Krug

Četvrtak, 08.08.2019., Dugi Rat, Galerija PLU Krug (stara općina, prizemlje), 21:00 sat
Izložba radova 9. likovne kolonije Krug
Organizator: PLU Krug

"Ovogodišnje izdanje Likovne kolonije "Krug" završeno je kišnog proljetnog nedjeljnog jutra. Tridesetak slikara iz Dalmacije i cijele regije, od Zagreba, Šibenika, preko Dubrovnika, Hercegovine, Sarajeva, pa sve do Novog Sada, slikalo je po kiši, ali u zatvorenom, natkrivenom prostoru OPG Konoba Kadić u Dugom Ratu. Radovi su izvrsni, imati će te ih priliku razgledati na ljetnoj izložbi PLU Krug u Dugom Ratu.
Domaćini, vodstvo Poljičke udruge KRUG, bilo je zaista na visini zadatka, izvrsni, profesionalni, brižni i na usluzi umjetnicima u svakom trenutku. A tek popratni program i druženje uz dalmatinsku spizu i odličnu kapljicu u popularnoj dugoratskoj konobi. Čista petica!"
- zapisala je krajem svibnja 2019. Jagoda Kecman, Poljička pjesnikinja i slikarica iz Tugara te voditeljica likovnih radionica i književnih programa Umjetničke likovno-književne unije "Vlaho Bukovac", u svom osvrtu na ovogodišnje izdanje 9. Likovne kolonije "Krug".
Radove s ove kolonije moći ćete pogledati na izložbi koja se u okviru Dugoratskog ljeta otvara u četvrtak, 08.08.2019., u Galeriji Krug u Dugom Ratu, u prizemlju stare općine, s početkom u 21 sat.
Bravo Dijana, Joško i Ivo! I moji Kadići, naravno!

Povezani članci

Who's Online

We have 311 guests and no members online