Javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju 'Dugoratskog ljeta 2013.'

Dugoratsko ljetoOpćina Dugi Rat, općinski načelnik Jerko Roglić, dipl. ing. objavljuje javni POZIV za podnošenje prijava za organizaciju "Dugoratskog ljeta 2013.". Uz obavezni program, predlagatelji trebaju u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe ...


DUGORATSKO LJETO 2013.

Javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju 'Dugoratskog ljeta 2013.'

Izvor: Općina Dugi Rat
 
Općina Dugi Rat, općinski načelnik Jerko Roglić, dipl. ing. objavljuje javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju "Dugoratskog ljeta 2013. godine"

I

U Proračunu Općine Dugi Rat za 2013. godinu predviđena su sredstva za organizaciju svih kulturnih manifestacija u iznosu od 120.000,00 kn, a u Financijskom planu Turističke zajednice Općine Dugi Rat u iznosu od 40.000,00 kn.

II

Pravo na podnošenje prijava na ovaj poziv imaju udruge registrirane za organizaciju kulturnih manifestacija, kao i udruge registrirane za djelatnosti koje omogućavaju organizaciju priredbi iz programa "Dugoratskog ljeta".

Dugoratsko ljeto

III

Prijave po ovom pozivu sadržavaju ponude za organizaciju programa "Dugoratskog ljeta" u cjelini ili za pojedine priredbe.

Tradicionalne priredbe za koje treba dostaviti ponudu u cjelovitom programu, djelomičnom programu ili u ponudi za organizaciju pojedinačne priredbe su:

- Festival poljičkog soparnika
- Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
- Dječji festival "Glas Poljica".


IV

U slučaju dostavljanja ponude za pojedinu priredbu prihvatiti će se najviše dva programa po udruzi.

V

Podnositelji prijava dostavljaju svoje programe putem pošte na adresu:

OPĆINA DUGI RAT
OPĆINSKI NAČELNIK
21315 DUGI RAT, Poljička cesta 133

ili neposredno na protokol Općine Dugi Rat.

Uz obavezni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe.

Prijave dostaviti u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva na oglasnoj ploči Općine Dugi Rat i na web stranici www.dugirat.hr.


Dugoratsko ljeto

Povezani članci

Who's Online

We have 221 guests and one member online

  • admin