Lokalni izbori: Nezavisna lista Karmen Licitar - kandidatkinja za načelnicu

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu. Evo što biračima poručuje pred lokalne izbore Nezavisna lista Karmen Licitar, a i sama kandidatkinja za načelnicu Općine Dugi Rat. Ispod je djelić objava koji možete pronaći na facebook stranici liste.

Ništa Vam neću obećat, osim da ću dat sve od sebe kako bi naša Općina počela služit svojem stanovništvu! To obećajen! I bezuvjetnu suradnju! Problemi su nam poznati:
- voda u selima
- uzurpacije pomorskog dobra
- smeće i građevinski otpad svukud
- kanalizacija zapadnog dila općine, održavanje postojeće u funkcionalnom stanju, kao i odvodnja
- proširenje postojećih groblja, mrtvačnica na  Rušinama
- ambulanta, fizikalna terapija
- luka za kriljanske labude, ulice i nerazvrstane ceste
- tvornica!!! o njoj san već puno pisala
- plaće teta i osoblja u vrtiću
- napuštena bivša odmarališta!?
- šetnica  
...
Pripala san se od svega nabrojenog! Nezahvalno je nabrajat, uvik se nešto zaboravi! A korištenje sredstava iz EU fondova!? Eto iman i neki certifikat o edukaciji vezano za EU fondove...
Fala svima koji su svojim potpisom podržali pripremanje moje kandidature   za članicu Općinskog vijeća Općine Dugi Rat, kao i za Općinsku načelnicu!
Zdravi i veseli bili svi!

A što reći o konkurenciji...

Izvor: Nezavisna lista Karmen Licitar - kandidatkinja za načelnicu

Koji promidžbeni eseji!

Puno se piše, malo se reče!

Svi se uvatili tvornice, šljake, smeća u tvornici, ali zaboravlja se da taj prostor ima svoga vlasnika! Ne može se u rješavanje toga problema ić' jednostrano! Nisan za to da se tu grade stanovi, već turistički sadržaji i nezagađivački proizvodni pogoni kavih već imamo u Dugom Ratu! Respekt ovim gospodarskim subjektima! Iskreno se nadan da sljedeći saziv Općinskog vijeća neće glasat za izmjenu Prostornog plana, pa da u perspektivi, šta je investitoru u planu, umisto hotelića osvanu stanovi!

ŠETNICA  kroz Duće je naš tekući problem! Po meni je besmisleno rušit, koštala je dosad oko 3 milijuna kuna, a stanovnicima je, barem u onom dilu di je završena, omogućila ugodnu šetnju uz more! Osobno, podržajen inicijativu da di god može, prolazi južnom stranom omeđenih parcela, uz jednoobraznost postupanja prema svim ugostiteljskim objektima, bez podilaženja! Ovo je moj stav budući da je šetnica dobrim dijelom izgrađena, iako sam protivnik bilo kakvih građevinskih intervencija na samome moru (čitaj pomorskom dobru).

PROMET - ne staje kroz Općinu zato jer su tražili potpisivanje Ugovora kojim bi im Općina Dugi  Rat plaćala malo manje od 1.300.000,00kn godišnje/10 godina! To je razlog zbog kojeg je Promet  odlučija da neće stajat na stajalištima kroz Općinu! Ni ja nisan digla ruku za potpisivanje tog Ugovora! Tipična ucjena!

Sadašnji problem: nema 'ko doznačit sredstva socijalne pomoći osobama koje su istu stekle ispunjavanjem uvjeta temeljem Odluke o socijalnoj skrbi na području Općine Dugi Rat!? Kuriozitet!!!

Di je ulje koje se dobije raščinjanjem maslina ubranih na javnim površinama!?

Fala na čitanju!

I naravno, više pročitajte na facebook stranici Nezavisna lista Karmen Licitar - kandidatkinja za načelnicu.

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and no members online