Lokalni izbori: Frane Marčić, kandidat za načelnika Općine Dugi Rat

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu i s prenošenjem nekih od predizbornih poruka kojima nas obasiplju naši kandidati za Općinsko vijeće i/ili kandidati na načelnika/icu. Evo jedne iz tabora "plavih bluza", odosno s facebook stranice favorita, po većini "anketa",  za načelnika Općine Dugi Rat.

"Jamčim razvojnu vertikalu za koju smatram da je ključna za iskorištenje punog potencijala naše Općine. Uvijek ću slušati glas naših mještana i razmatrati njihove potrebe, te ih uključivati u daljnji razvoj. Uključivost glasa mještana, općinskog vijeća, županije, resornih ministarstava i Vlade RH jamstvo su zajedništva koje može pokrenuti realizaciju svih projekata.
U cilju da se naša Općina pokrene, razvija, te mještani žive u ugodnom i ponosa vrijednom mistu za život, spreman sam dati svu svoju snagu, svakodnevno biti na svim vratima "vertikale" i s ponosom reći tko smo i što trebamo. Naša Općina to zaslužuje!  Dugi Rat ima tu sinergiju, tu vertikalu koju u ovome trenutku imamo i moramo iskoristiti. Jednostavno, jasno, jedinstveno."


Vertikalno!

Povezani članci

Who's Online

We have 88 guests and no members online