HSP AS Omiš: Nema koalicije s HDZ-om ili SDP-om

hdz = sdpHSP dr. Ante Starčević podružnica Omiš na iduće lokalne izbore sigurno neće ići u nikakvu koaliciju sa HDZ-om, i SDP-om, a za sve ostale smo otvoreni za razgovore. Razloga, zašto ne želimo nikakvu vezu sa dotičnim strankama ima na pretek.. (Neki su navedeni u nastavku teksta, op.ur.). Sad će se neki vjerojatno zapitati kakve veze SDP ima sa gore navedenim. E pa ima i te kako. Da li su ikad u zadnjih 15 godina, dok su oporba u Gradu, prosvjedovali zbog gore navedenog ili bilo čega drugog, NISU!! Njihova šutnja dovoljno govori o njima. U Omišu SDP=HDZ ...

HSP AS OMIŠ

Nema koalicije s HDZ-om ili SDP-om

Izvor: HSP AS Omiš

omiš by nightRazloga, zašto ne želimo nikakvu vezu sa HDZ-om i SDP-om ima na pretek. Spomenimo samo neke:

1. Malverzacije prilikom prodaje Gradskog zemljišta (Mala luka, Balića rat, Ravnice, Parking na Priku, Stan u Splitu, itd.). Kolodvor Omiš?? ( Za sad smo uspjeli spriječit prodaju, a do kad ne ZNA SE)

2. Nezakonita naplata parkinga.

3. Nezakonita naplata odvoza smeća za kućanstva, privatne iznajmljivače i ugostiteljske objekte.

4. Očita nebriga za probleme mladih u Gradu.

5. Ne prihvaćanje rješenja prometnih gužvi, i nepropisnog parkiranja.

6. Nesposobnost i nestručnost u svim segmentima, od financijskog poslovanja, turizma, gospodarstva, poljoprivrede, komunalnih djelatnosti, kulture itd.

7. Gradonačelnik nam živi u Strožancu, a Predsjednik Gradskog vijeća u Splitu.

Itd,itd,itd...

ivvan barišić


Za Bolji Omiš

Pozivamo sve dobre ljude koji vole Omiš, koji žele bolji život sebi i svojoj djeci, da nam se priključe bilo kao članovi, ili nezavisno kao dio tima "Bolji Omiš". Nas ne zanima da li ste lijevo ili desno, koje boje, koje vjere itd., zanima nas samo bolji Omiš.

Svaki vaš konstruktivni prijedlog je dobrodošao, a uočena nepravilnost znak za uzbunu. U planu nam je organizirati tim stručnih, obrazovanih ljudi, koji bi izvukli ovaj najlipši Grad na Svitu iz dužničkog ropstva, i nazadovanja u svim pogledima.

Svi Vi koji mislite da svojom stručnošću možete pomoći u projektu boljeg Omiša, slobodno se javite, uvijek smo spremni na razgovor.

hsp as omiš

Povezani članci

Who's Online

We have 103 guests and no members online