Građani su opet nasjeli demagoškim pričama

radnikKako građani mogu imati povjerenje u sadašnje političke elite i sindikalne čelnike da će nas izvesti iz gospodarske krize, a za šest godina nisu ispravili apsurdno rješenje o selektivnom pristupu plaćama u državnim službama i osnovnom školstvu? Sindikalnim čelnicima sada su puna usta demokracije jer su ostvarili veliki uspjeh za raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu, a te izmjene ne pogađaju toliko prava radnika iz proizvodnog sektora, jer većina njih nema kolektivne ugovore, nego pretežno zaposlenike u javnim i državnim službama. Nažalost, građani su opet nasjeli demagoškim pričama sindikalnih čelnika i oporbenih političara koji su iskoristili nezadovoljstvo građana stanjem u našem društvu. Bez kvalitetnog tehničkog i strukovnog obrazovanja i učinkovite državne administracije nemamo šanse za brzi gospodarski oporavak ...


DISKRIMINACIJA

Piše: Edo Zenzerović / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

svićaČelnici Sindikata državnih službenika i namještenika bezobrazno se ponašaju prema gubitnicima radnih mjesta u gospodarstvu i prema onima koji su ostvarili tisućgodišnji san većine Hrvata da imaju svoju državu.

Sindikalni čelnici Ozren Matijašević, Krešimir Sever i ostali izdali su svoje bivše članove, gubitnike radnih mjesta u gospodarstvu, prepuštajući ih na milost i nemilost Vlade i čelnika Sindikata državnih službenika i namještenika.

U državnoj administraciji nedostaju kvalitetni stručnjaci, kao što su iskusni ekonomisti, pravnici, diplomirani inženjeri i ostali stručnjaci koji bi mogli svojim iskustvom i praktičnim znanjima unaprijediti rad državne administracije i dati doprinos za izlazak iz krize.

Sindikalnim čelnicima sada su puna usta demokracije jer su ostvarili veliki uspjeh za raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu.

Te izmjene ne pogađaju toliko prava radnika iz proizvodnog sektora, jer većina njih nema kolektivne ugovore, nego pretežno zaposlenike u javnim i državnim službama.

zakon braće

Nažalost, građani su opet nasjeli demagoškim pričama sindikalnih čelnika i oporbenih političara koji su iskoristili nezadovoljstvo građana stanjem u našem društvu da bi vladajuću koaliciju skinuli s vlasti. U tome im pomažu tiskani i elektronički mediji.

Deset godina uzalud pokušavam preko HRT-a informirati našu javnost o sramotnom odnosu političara i sindikalnih čelnika prema tehničkoj inteligenciji i ostalim stručnjacima, gubitnicima radnih mjesta u gospodarstvu.


PROČITAJ VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 313 guests and no members online