AK Oneum s partnerima priređuje vikend mini rally i karting spektakl u City Center One Split

Ak Oneum Omiš

Od svojih osnutaka 1989. godine Auto klub "ONEUM" Omiš je sportski klub koji okuplja tridesetak kvalitetnih vozača s ovog područja, natjecatelja sa zapaženim pojedinačnim i kolektivnim rezultata na regionalnim i državnim natjecanjima, koji kontinuirano kroz niz poduzetih i provedenih akcija daju svoj doprinos i u promociji prometne kulture i odgovornog ponašanja u prometu. U najnovijoj promotivnoj akciji u suradnjii s partnerima koja će se ovog vikenda odvijati u City Centru One Split, klub će posjetiteljima izložiti nekoliko trkaćih automobila, modela kartinga, predstaviti opremu koju primjenjuje policija u svom svakodnevnom radu, prikazivati prigodne videomaterijale, a one najmlađe koji tek ulaze u svijet na četiri kotača zabavit će automodelari svojim vozilima na daljinsko upravljanje. I ono najuzbudljivije, moći ćete se iskušati u rally vožnjama  tijekom cijelog vikenda! Posjetitelje ujedno pozivamo i na naše natjecanje u kronometar vožnjama koje će se održati 14.travnja u Omišu. Vidimo se ovog rally & karting vikenda u City Centru One! ...

AK ONEUM OMIŠ

AK Oneum s partnerima priređuje vikend rally i karting spektakl u City Center One Split

Piše: Tomislav Tomaš
Izvor: AK Oneum Omiš

Kao jedna od članica HAKS-a auto klub "ONEUM" Omiš ima pravnu, a i moralnu obvezu provoditi globalnu akciju "Desetljeća sigurnosti cestovnog prometa". Želeći dati svoj doprinos uvođenju reda, kulture ponašanja, prometne kulture, tolerancije u prometu pojavljujemo se kao jedno od mogućih rješenja koje pruža društvo.

AK Oneum Omiš

Svojim dosadašnjim radom s mladima, edukacijama na samim trkalištima, gostovanjima na predavanjima ostalih udruga nastojimo probuditi odgovornost u svakom pojedincu i upravo koristeći primjere vlastitih natjecateljskih vozila i zaštitne opreme svakog natjecatelja želimo prikazat ranjivost vozača u svakodnevnom (civilnom) prometu.

Nama automobilistima je poznat osjećaj zadovoljstva i ponosa kad svojim radom i primjerima pozitivno promjenimo nečije ponašanje, da netko zbog naših riječi i primjera danas ima obitelj i živi...

city center one split

U suradnji s City Centrom One Split i Službom za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave splitsko-dalmatinske županije radimo još jedan od koraka u nizu. Zajednički. Želimo biti prisutni, ostati nekom u sjećanju. Kliknuti na savjest upravo onog trenutka kada odluči jače pritisnuti papučicu gasa, sjesti pijan za upravljač...

Na nama automobilistima je da promjenimo neke predrasude javnosti, budemo lokomotiva koja vuče vagone pozitivnih akcija, nailazeći na prepreke i ne posustajući na putu ka cilju - boljem i sigurnijem sutra.

Ak Oneum Omiš

Od svojih osnutaka 1989. godine AK "ONEUM" OMIŠ je sportski klub koji okuplja tridesetak kvalitetnih vozača, natjecatelja sa zapaženim pojedinačnim i kolektivnim rezultata na regionalnim i državnim natjecanjima.

U promotivnoj akciji koja će se odvijati u samom City Centrom One Split u terminu 08.- 10. ožujka posjetiteljima predstavljamo opremu koju primjenjuje policija u svom svakodnevnom radu, nekoliko trkaćih automobila, karting, prigodni videomaterijali a one najmlađe koji tek ulaze u svijet na četiri kotača zabavit će automodelari svojim vozilima na daljinsko upravljanje.

Uz to, možete se iskušati u rally-u tijekom cijelog vikenda. Tijekom ovog eventa, u petak 8. ožujka klub će u prostoru City Centera one ugostiti i MUP te će svi posjetitelji moći pogledati policijski presretač te izvršiti alkotestiranje.

Posjetitelje ujedno pozivamo i na naše natjecanje u kronometar vožnjama koje će se održat 14. travnja u Omišu.

Ak Oneum Omiš

Uz sportski pozdrav

      Tomislav Tomaš

 

Ak Oneum Omiš

 

Povezani članci

Who's Online

We have 92 guests and no members online