Nagrada Oneuma 2014. - 3. Memorijal Darko Kekez

Auto klub "Oneum" iz Omiša organizira kronometar utrku pod nazivom Nagrada Oneuma 2014. - 3. MEMORIJAL DARKO KEKEZ koja je upisano u kalendar natjecanja Prvenstva Hrvatske - regija Jug. Automobilističko natjecanje će se održati u subotu i nedjelju, 18 i 19. listopada 2014. na stazi na velikom parkingu Priku. Još nezaključena lista broji 69 prijavljenih vozača automobila, 6 vozača kartinga i 2 vozača formule. Evo satnice za prvu dan natjecanja, subotu 18.10:   09.00 h Treninzi; 11.00 h Svečano otvaranje natjecanja i prva utrka ...

Nagrada Oneuma 2014

3. Memorijal Darko Kekez

nagrada OneumaI ove će te godine moći uživati u uzbudljivim utrkama ponajboljih dalmatinskih vozača, te u vožnjama FESB Racing Teama s formulom Student.  Pogon ovog studentskog bolida sastoji se od Hondinog četverocilindričnog Hornet motora zapremnine 600 ccm, te snage 85 konjskih snaga. Zbog iznimno male mase (300kg) bolid FESB-a do 100 km/h ubrzava za samo 3.4 sekunde, a maksimalna brzina ograničena je na 200 km/h.

Organizatori iz AK Oneum Omiš obavještavaju sve posjetitelje da će zbog velikog broja prijava na parking moći ući samo natjecatelji i akreditirane osobe s osobnim automobilima.  Zamoljavaju se natjecatelji koji dolaze sa šlep službama i prikolicama da iste ostavljaju na zemljanom dijelu parkinga i prate upute osoba zaduženih za parking vozača.

Neka utrke počnu!

Povezani članci

Who's Online

We have 86 guests and no members online