'Stari Grad' najbolji na humanitarnom turniru četiri Omiška kafića

Stari GradU organizaciji Udruge mladih grada Omiša "Vjetar Promjene" četiri popularna Omiška kafića: "Stari Grad", "Desperado", "Big Blue" i "Top" odigrali su na igralištu na Punti u nedjelju, 5. rujna 2010. humanitarni malonogometni turnir s kojega je sav prihod od ulaznica doniran u humanitarne svrhe, namjenjen je djeci sa posebnim potrebama samostana Sestara služavki malog Isusa u Omišu. Prvu utakmicu odigrale su ekipe kafića "Desperado" i "Big Blue", gdje je "Desperado" pobijedio i ušao u finale gdje ga je čekala ekipa kafića "Stari Grad" koja je svladala ekipu kafića "Top". U uzbudljivom finalu "Stari Grad" je pobjedio golom razlike. Ovo je prvi turnir ovakvog tipa održan u Omišu gdje su se suočile ekipe caffe barova. Odaziv publike nije bio posebno velik, ali dovoljan za pomoć djeci.

ČETIRI KAFIĆA ZA DJECU

Piše: Nada Raboteg, Davor Grgat

Organizatori iz udruge mladih grada Omiša se nadaju da će ova akcija postati tradicionalna i za sljedeću godinu obećaju još bolji turnir malog baluna i veći spektakl!

balun

Osim kafića sudionika turnira, sponzori ovog hvale vrijednog turnira su : AGZ - Omiš, picerija BABILO, Brzet, Omiš, GRILL HAUS, Vangrad, Omiš, te VEDRAN BULIĆ, autoprijevoznik.

Hvala Vam!

Povezani članci

Who's Online

We have 114 guests and no members online