Mali balun: 21. MANTINELA - završna večer

- Što je ovo bilo sinoć u (još uvijek) jedinoj Omiškoj sportskoj dvorani? Što se ovo događa, gospodo, pa je li to mogućeee? - da parafraziram slavnog imenjaka.. Igra se završica malonogometnog turnira a tribine poluprazne, na stajanju jedva pun prvi red, mista koliko hoćeš.. Rukometni rezultati, finale 3-10! Za treće misto čak 13-5?! 18 golova na utakmici! Dugoratsko - Omiški balunjerski okršaji. A publike da ih možeš sve lipo pozdravit ...

21. MANTINELA - ZAVRŠNA VEČER

Tekst i slike: Mladen Banović

21. Mantinela - finale

Pa što se ovo događa? Ima li ikoga više da ga išta zanima? Organiziraš izložbu a ono osim na otvaranje ne dođe niko, prirediš koncert, predstavu, a na pozornici više svita nego u publici! Izađeš navečer vanka, a vanka ni pasa. Nigdje nikoga. Pa di su ti ljudi? Gdje izlaze (osim u samoposluge i shopping centre)? No dobro, koga nema... nije ni bitan, vratimo se mi završnici Mantinele..

GENOA HNS - Župa SV.PETAR Priko 13:5

Momci iz dugoračke ekipe GENOA HNS svladali su domaću ekipu župe Sv.Petra s Prika. Dugoračka mladost predstavila se u vrlo dobrom svjetlu. Igrali su mudro, ne riskirajući, te su vješto kažnjavali greške protivnika i zasluženo slavili vaterpolskim rezultatom.

21. Mantinela - finale


MNK SV.JOSIP Dugi Rat - CB BIG BLUE Priko 3:10

U finalu opet dugoračko-omiški dvoboj. I opet su favoriti parket napustili pokunjenih glava. Ne sjećamo se kad su se dugorački "sveci" publici predstavili u ovako lošem izdanju. Niz njihovih pogrešaka nemilosrdno su pogotcima kaznili momci iz ekipe popularnog kafića. Ništa nije štimalo u igri dugoračana, zvijezde Božinović i Zele nisu bile ni pri udarcu, dok su s druge strane momci s Prika ušli maksimalno ozboljno u utakmicu, te su spretno kaznili svaki propust u obrani Dugoraćana. Semafor se nakon prvog dijela zasutavio na rezultatu 0:6.

U nastavku Dugoraćani su se malo trgli, bolje posložili, no voditelj Pocrnja sinoć nije imao na raspolaganju iole raspoloženog igrača koji bi inicirao neko predblagdansko čudo u Omišu, a kamoli prokret. Domaćini su koncenrirano kontrolirali situaciju na terenu i mirno finale priveli kraju.

21. Mantinela - finale

Čestitke svime ekipama. Najbolji su iz ruku predstavnika organizatora turnira, omiške HVIDR-e, primili pehare i nagrade.

Pokude pak idu na adresu omiške publike koja je sinoć debelo zakazala.

21. Mantinela - finale

Povezani članci

Who's Online

We have 67 guests and no members online