Radmanove mlinice: Stablo ih spasilo od provalije

cesta iza OmišaU Radmanovim mlinicama, šest kilometara od Omiša, osobno vozilo u kojem se se nalazile tri osobe, gotovo je sletjelo u ponedjeljak nešto iza 8.00 sati u provaliju duboku desetak metara. U vozilu su se nalazile baka, kćer i unuka, koje su prevezene u splitsku bolnicu i prema prvim informacijama lakše su ozlijeđene. Na mjesto nesreće izašla je policija, koja je obavila očevid, ali i vatrogasci. Promet se odvijao bez poteškoća ...

Stablo ih spasilo od provalije

Piše: S.T. / Radio Dalmacija, T. Čubelić / SD
Izvori: Radio Dalmacija, Slobodna Dalmacija

Fiat Punto u kojem su bile čak tri putnice, od kojih jedna trudnica, sletio je u ponedjeljak oko osam sati s ceste u Radmanovim mlinicama, šest kilometara od Omiša, te je gotovo upao u provaliju duboku deset metara.

Srećom, na njihovu putu našla su se stabla, pa su zaustavila “let” automobila. U vozilu marke fiat bile su vozačica Petra S. (23), njezina baka Ljubica (66) te trudna teta Ivana S. (28), sve iz Kučića, a sve je prošlo bez većih problema za putnice i samo s lakšim nagnječenjima.

tunel

U trenutku nesreće Petra je vozila iz Kučića prema Omišu, a navodno je sletjela jer je zbog ulja na cesti proklizala u zavoju.

Kada su žene shvatile da ih s ceste nitko neće moći vidjeti, u pomoć su pozvale ujaka iz Omiša koji ih je sat vremena nakon nesreće izvukao iz vozila.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 433 guests and no members online