Umirovljenici u Thalassoteraphii

Gangster u CrikveniciPredstavnici Udruga Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije tijekom dvodnevna boravka u Crikvenici posjetili su Thalassoteraphiju, specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju, kojom prilikom su saznali više i o zdravom spavanju, jer, došlo je vrijeme da se umirovljenici posvete i sebi. Naime, cijeli život smo radili, a slobodno vrijeme posvetili smo svojoj djeci, zatim svojim unucima, i sada kada smo u mirovini, vrijeme je da se posvetimo i sebi samima i da uživamo što je moguće više i kvalitetnije. I tako smo se malo makli od kuće na par dana, predahnuli od svakodnevnih obaveza, pranja, kuhanja, peglanja, na tren zaboravili svakodnevne brige i probleme ...

Zabilježio: Davor Grgat

Umirovljenici u Crikvenici

Saznali smo više i o samoj ustanovi i njenim mogućnostima, odnosno korištenju fizikalne rehabilitacije, te dugogodišnjoj suradnji sa udrugama umirovljenika iz cijele Hratske, te Maticom umirovljenika Hrvatske.

Ovom prilikom nazočilo je 26 predsjednika ili tajnika udruga umirovljenika, koji su u Thalassotherapii boravili dva dana, te su im prezentirane usluge i sadržaj koji se može ponuditi umirovljeničkoj populaciji.

Pripomenimo još i to da su ovom skupu nazočili i predsjednici Matice umirovljenika Omiša i Podstrane, Žarko Belošević i Petar Vlašić, kao i njihov službeni novinar.

Povezani članci

Who's Online

We have 204 guests and no members online