Jesenice treking: Upoznajte kraj u kojem živite

Udruga Jesenice
Upoznajte kraj u kojem živite! Budite među sudionicima "Jesenice trekinga", natjecateljske ili rekreacijske utrke koje će se u subotu, 14. travnja odvijati na uređenim stazama između naših starih sela put Poljičke planine, odakle pogled puca od Makarske do Trogira, preko planina Biokova, Omiške Dinare, Mosora i Kozjaka, do otoka Brača, Hvara, Šolte, Visa, Drvenika ...

JESENICE TREKKING

Upoznajte kraj u kojem živite

Piše: Lj.V. / Slobodna Dalmacija

Na prvom "Jesenice trekingu" prošle je godine sudjelovalo oko 200 sudionika, većina rekreativno i manji broj kao natjecatelji. Ove se godine ta avanturistička utrka, koja se održava na području starih sela Jesenice, Krug, Zeljovići i Podstrana te ide grebenom Poljičke planine, a svima koji žele uživati u prirodi rok za prijavu je petak, 6. travnja, u agenciji "Cyntus" u Dugom Ratu ili na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Moto ovogodišnjeg “Jesenice trekinga“ je "Upoznaj kraj u kojem živiš" ...

- Očekujemo najmanje isti broj sudionika kao i lani, a nadamo se lijepom vremenu. Uložili smo velik trud u organizaciju utrke i uvjereni smo da će sudionici to prepoznati te da će i ove godine uživati – kazao nam je Damir Ivanišević, jedan od organizatora utrke iz Udruge “Jesenice”, dodavši da su im posebni gosti izviđači iz Dugog Rata.

Povezani članci

Who's Online

We have 447 guests and no members online