Posjeti reciklažno dvorište 'Peovica' u Zakučcu i saznaj više o odvajanju otpada

Kako se odgovorno odvaja otpad, kako se živi pored reciklažnog dvorišta, kako izgleda polupodzemni kontejner 'Molok' i koje su njegove prednosti, samo su neka od pitanja na koje će zainteresirani građani dobiti odgovore posjetom reciklažnom dvorištu 'Peovica' u Zakučcu. Posjet moderno uređenom reciklažnom dvorištu kod Omiša, u organizaciji stranke Pametno, održat će se u subotu, 26.10.2019. s polaskom u 9 sati (iz Splita, sjeverna strana Kauflanda, Ravne njive) i predviđenim povratkom na isto mjesto do 12.30 sati. Direktor komunalnog društva 'Peovica' Leonardo Ljubičić sa suradnicima upoznati će ih sa zakonskim odredbama i financijskim obvezama odvajanja otpada.
Predsjednica splitskog ogranka stranke Pametno i gradska vijećnica Kristina Vidan u najavi izleta istaknula je da na ovaj način žele građanima pružiti priliku za upoznavanje s održivim sustavom gospodarenja otpadom i otkloniti strahove od života u blizini reciklažnog dvorišta, jer kad je ono uređeno prema pravilima struke nema neugodnih mirisa i štetnih emisija u okoliš, piše Dalmatinski portal.

Izvor: Pametno, Dalmatinski portal

Za sve zainteresirane osigurani su prijevoz, obrok, piće i edukacijski materijali.
Prijave na izlet zaprimaju se pozivom na 021/480-241 ili na e-adresu ogranak.split @ pametno.org, najkasnije do 23. listopada.

Povezani članci

Who's Online

We have 422 guests and no members online