Općina Dugi Rat financira prijevoz učenika i studenata u novoj školskoj godini

Načelnik Općine Dugi Rat donio je odluku o financiranju troškova kombiniranog prijevoza redovitih učenika srednjih škola i redovitih studenata s područja Općine Dugi Rat u školskoj/akademskoj godini 2020./2021., kojom se uređuju se kriteriji i način sufinanciranja troškova prijevoza učenika i studenata do njihovih škola i fakulteta i nazad.
Općina Dugi Rat je ugovorila da će prijevozniku na relaciji Omiš – Split Dalmatinac Bus d.o.o. iz Omiša, Vrisovci 25, za obavljeni prijevoz sufinancirati troškove prijevoza redovitih učenika srednjih škola i redovitih studenata s prebivalištem na području Općine Dugi Rat u školskoj/akademskoj 2020/2021. godini stoga je istima omogućena kupovina mjesečnih pokaznih karata po povlaštenim cijenama.
Redovitim učenicima srednjih škola i redovnim studentima kojima je škola odnosno fakultet udaljen više od 2 kilometra od najbliže autobusne iskrcajne/ukrcajne stanice prijevoznika Dalmatinac Bus d.o.o. imaju dodatno, pored kupovine mjesečne pokazne karte po povlaštenoj cijeni, i pravo na financiranje troška mjesečne pokazne javnog prijevoznika Promet d.o.o. za I. zonu (gradsku) u 100% iznosu.
Više detalja o odluci i kako se prijaviti možete saznati na internet stranicama naše općine.

MB
 

Povezani članci

Who's Online

We have 67 guests and no members online