Pokazne karte za prometovanje idu..

I ove godine općina Dugi Rat subvencionira prometne troškove redovnih učenika i studenata, nezaposlenih osoba i umirovljenika koji imaju prebivalište na području općine, a koji zadovoljavaju uvjete navedene u nastavku članaka.
Sritno Prometovanje!

SUBVENCIONIRANI POKAZ

Pravo na subvencionirani pokaz ostvaruju redovni učenici i studenti, nezaposlene osobe i umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Dugi Rat.  Da bi ostvarili pravo na pokaz potrebno je priložiti slijedeće:

- Učenici – potvrdu škole o upisu u školsku godinu 2018./2019. i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom

- Studenti – potvrdu fakulteta ili više škole o upisu u akademsku godinu 2018./2019. i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom

- Nezaposlene osobe – potvrdu HZZ-a o statusu nezaposlenosti i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom

- Umirovljenici – potvrdu HZMO ili zadnji odrezak od mirovine i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom

Na temelju naprijed navedene dokumentacije svaki radni dan do 13 sati sastavlja se Popis koji se potom e-poštom dostavlja JP Promet Split. Pravo na pokaz ostvaruju svi oni koji su na popisu, i nitko ne može dobiti pokaz ako se ne nalazi na tom popisu.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni učenici koji su bili na spisku učenika za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2018. godine.

Učenici moraju najkasnije do 24. rujna 2018. godine dostaviti potvrde škole o upisu u školsku godinu 2018./2019., i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom, kako bi ostvarili pravo na pokaz za ostali dio školske godine 2018./2019.

UČENICI PRVIH RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA TREBAJU DOSTAVITI POTVRDE O UPISU U ŠKOLU ČIM PRIJE, STOGA IH POZIVAMO DA VEĆ KROZ PRVI TJEDAN POČETKA ŠKOLSKE GODINE IZVADE POTVRDE U TAJNIŠTVU SVOJE ŠKOLE.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni studenti koji su bili na spisku studenata za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2018. godine.

Studenti trebaju dostaviti potvrdu fakulteta ili više škole po početku akademske godine, dakle poslije 01. listopada 2018. godine.

Povezani članci

Who's Online

We have 125 guests and no members online