Muškarac ima samo 3 minute da privuče ženu

Sinjala ga jeDa su muškarcu potrebne samo tri minute kako bi zainteresirao i privukao ženu, rezultati su istraživanja objavljeni u knjizi "Instinkt" autora Bena Kaya. Naime, samo toliko vremena je ženi potrebno kako bi procijenila koliko joj se sviđa pripadnik jačeg spola kojem je i ona zapela za oko. U tih 180 sekundi, žena će, kaže Dr. Ben, muškarca odmjeriti u potpunosti; ocijeniti će njegov izgled, stil odijevanja, prosuditi odgovara li joj njegov način komuniciranja. Osim toga, već na samom početku procijeniti će je li riječ o muškarcu s kojim bi mogla zasnovati, khm.. obitelj ...


A DI JE PRIŠA

Muškarac ima samo 3 minute da privuče ženu

Izvori: Daily Mail, Nacional

Zanimljivo je što pripadnice nježnijeg spola u tako malo vremena shvate bi li se dotični muškarac dopao njezinim prijateljicama, članovima obitelji i osobama do čijeg im je mišljenja stalo.

A sad slijedi ono "najstrašnije" po one kojima su te tri minute malo i/ili koji vjeruju i u drugu priliku, istraživanje u kojem je sudjelovalo tri tisuće pripadnica nježnijeg spola također je pokazalo kako jako malo žena mijenja mišljenje nakon prvotne procjene.

Povezani članci

Who's Online

We have 164 guests and no members online