Pronađite 'pravu/pravog'

ljubavPrema dosadašnjim iskustvima i istraživanjima i muškarci i žene teže osobama sličnog socijalnog statusa i vršnjacima, s nekoliko dodatnih osobina poput dobrog smisla za humor, osim toga žene često navode financijsku sigurnost, naravno to ljepše uobličuju pa se često na popisu nalazi visoko obrazovan ili ambiciozan. Muškarci često žele seksi, atraktivnu ženu, ali želju izražavaju ljubaznije riječima dobrog izgleda ili privlačnu.  Razlog zbog kojeg žene žele financijsku sigurnost, a muškarci dobar izgled je biološki. Trebali biste pokušati „ubiti“ u sebi taj instinkt. Prvo upozorenje muškarcima: dugonoga plavuša s velikim sisama može vas mučiti cijeli život samo zbog toga što je prekrasna, može spavati do podne svaki dan, biti veoma samokoncentrirana bez imalo interesa za vas i vrlo skupa za „održavanje“. Istovremeno upozorenje ženama: Uspješan odvjetnik, nogometaš, poduzetnik ili političar čija vas moć privlači sigurno nije oličenje osjećajnosti. Svijet je okrutan, te da bi netko bio uspješan mora biti i sam okrutan, gotovo bezosjećajan. Osim toga nikad neće imati vremena za vas...


Izvor: Covermagazin.com

Vjerojatno vam svi u vašoj okolini govore kako se bolje udati bogato, jer svi su muškarci isti, pa je bolje bar biti materijalno osiguran. Problem je u tome što se u ovom slučaju ne udajete za muškarca nego bogatstvo. Iako bogati muškarci često znaju biti na prvi pogled iznimno šarmantni, njihov šarm je uglavnom tanak kao novčanica od 1000 kn.

Ako se probijao sam kroz život i sam je stekao bogatstvo naučio je biti okrutan i vjerojatno je radoholičar, s kojim će vam biti nemoguće živjeti. Ako je pak odrastao u bogatoj obitelji vjerojatno je razmažen i duboko u sebi nesiguran.

U svakom slučaju, budete li se okretali za novcima, na teži način ćete shvatiti pravo značenje one „novac ne može kupiti sreću“.

Vjerojatno sada ponovno razmišljate što biste u stvari htjeli od partnera. Koje osobine? Razmislite i zbog čega ste vi toliko sjajna/sjajan, te zbog čega niste najbolji partner. Prisjetite se i/ili pribilježite što vam smeta kod  partnera, ali što možete  podnijeti i nositi se s tim, te one stvari koje ni pod kojim uvjetima ne možete i ne želite tolerirati. Razmislite malo i o stvarima, osobinama bez kojih ne biste mogli živjeti. 

Kada ste gotovi s introspekcijom već imate svoj privatni "vodič" za izbor partnera koji Vam može pomoći na mnoge načine. Na primjer, upoznate li nekog tko vam se čini zainteresiranim za vas, imat ćete osnove prema kojima ćete ga moći skenirati, te ćete koliko-toliko unaprijed moći procijeniti uklapa li se u vaše želje i vaša očekivanja.

Budu li se vaša očekivanja s vremenom mijenjala, nemojte se brinuti. Slobodno bacite stare popise i napravite nove. Međutim, kada prava ljubav uđe u vaš život, kemija preuzima stvar u svoje ruke, što znači da će i u tom trenutku popis koji napravite "odletjeti kroz prozor"...

Povezani članci

Who's Online

We have 311 guests and no members online