Arethusa: Najbolji mali kruzer na svijetu stiže iz Brodosplita

mini kruzer ArethusaBrodosplitov brod za krstarenje/kruzer Arethusa proglašen je najboljim malim kruzerom na svijetu u ovoj godini temeljem glasovanja čitatelja jedne od vodećih svjetskih turističkih publikacija Conde Nast Traveler. Za brod Arethusa kažu da je posljednji iz serije od tri broda za krstarenje koje su 2005. ugovorili s američkim naručiteljem, tvrtkom Grand Circle River Cruise Line LLC iz Bostona, za koju dodaju da je jedna od vodećih američkih tvrtki s ponudom inozemnih turističkih aranžmana ...

ŠKVER BLUES

Izvor: Hina

Arethusa je brod koji je s škverskih navoza sišao 2007., ima gaz 3 metra, dugačak je 59 metara, širok 10,6 metara i visok 4,5 metra do glavne palube, a ostvaruje brzinu od 13,6 čvorova. Raspolaže s 27 putničkih kabina koje mogu primiti do 52 putnika.

mini kruzer Arethusa

Sva tri broda iz te serije danas plove na relaciji Split-Atena u turističkim programima Skriveni dragulji dalmatinske i grčke obale koji su namijenjeni grupama od maksimalno 25 osoba te s posadom od čak 21 člana, što dodatno svjedoči o ekskluzivitetu ovakve turističke ponude.

Povezani članci

Who's Online

We have 574 guests and no members online