Koncert: Indexi na Gripama

indexi u splituKoncertom "Indexi: 50 godina (1962-2012.)" koji će se održati u subotu, 24. studenoga u dvorani na Gripama u Splitu, obilježit će se pedeseta godišnjica od osnivanja legendarne sarajevske grupe Indexi. Osim živućih članova postava grupe splitski će koncert okupiti i njihove prijatelje, redom sjajne pjevače s ovih prostora. Pjevat će Dado Topić, Massimo, Željko Bebek, Aki Rahimovski, Kaliopi, Zoran Predin, Giuliano, Tifa, Hari Varešanović, Goran Karan, Zorica Kondža, Nihad Voloder i Irina Kapetanović, svi okupljeni u čast glazbenim legendama, najavljuje producent koncerta Tomislav Kašljević, naglašavajući da glazbenici i nekadašnji članovi Indexa pristižu sa svih strana svijeta, pa što i Vi ljubitelji dobre, stare glazbe iz Dugog Rata, Omiša,.. ne bi svratili u subotu na Gripe ...

KONCERT

Indexi: 50 godina (1962-2012.)

Izvor: Muzika.hr

Datum i vrijeme:             Subota, 24.11.2012., 20 h
Mjesto održavanja:         Dvorana Gripe, Split
Cijena ulaznice:              100 Kn

Fadil Redžić doputovati će iz SAD-a, Kornelije Kovač iz Srbije, Neno Jurin iz Slovenije, Ranko Rihtman iz Izraela, Miroslav Šaranović iz Njemačke, Muris Varajić iz Bosne i Hercegovine, a svima se pridružuju Peco Petej i Enco Lesić iz Splita.

Koncert je posebno posvećen i preminulim članovima grupe Indexi, a ulaznice se mogu se nabaviti po cijeni od 100 kuna na prodajnim mjestima sustava Eventim te u Splitu, u CD shopu Dancing Bear i music shopovima RK Koteks i RK Robot, potom u Omišu u Turističkoj agenciji Radmanove Mlinice, u Trogiru u Turističkoj agenciji Atlas, te u Solinu, u caffe baru Krešimir.

Povezani članci

Who's Online

We have 251 guests and no members online