Discoteque Riva

Carl CoxSplitska Riva će se, zahvaljujući gostovanju najpoznatijega svjetskog DJ-a Carla Coxa, 13. kolovoza pretvoriti u najveću ljetnu plesnu pozornicu. U sklopu glazbenog spektakla "Discoteque Riva", cjelokupna šetnica od dna Marmontove do dna Pazara, u dužini od 350 metara i širini od 50 metara, te će večeri postati veliki plesni podij na kojem bi se, po procjenama organizatora Pere Fullhousea i Mladena Bibića, trebalo okupiti između 20 i 30 tisuća rasplesanih Splićana i gostiju iz cijele Hrvatske...


DISCOTEQUE RIVA

 

CARL COX

Najpoznatiji svjetski DJ će 13. kolovoza u splitu održati megaspektakl

Piše: Sandra Lapenda / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

-  Na Rivu ćemo postaviti najkvalitetniji razglas, a bit će tu i laser show te rasvjeta najnovije generacije zahvaljujući kojoj će se Riva i Dioklecijanova palača pretvoriti u pravi diskoklub.

Publiku će prije Coxova dolaska zagrijati najpoznatiji DJ-evi iz Hrvatske, a večer će osvježiti i avangardni plesači, body painteri, fire performeri te pirotehnički spektakl kakav Split nije vidio - kaže Pero Fullhouse.

party na Rivi

Ulaznice 100 kuna

Ulaznice za "Diskoteque Riva" u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 100 kuna, i to do 8. kolovoza. Od 8. do 12. kolovoza ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 150 kuna, dok će u tjednu događaja one stajati 200 kuna.

Povezani članci

Who's Online

We have 262 guests and no members online