Igrajmo se!

Dječji klub "Dalmalino" iz Solina u periodu od 25. listopad do 15. studeni 2013.godine priređuje Projekt IGRAMO SE!, u suradnji sa 9 udruga za djecu i osobe s posebnim potrebama s područja Splitsko-dalmatinske županije, među kojima je i udruga "Prijatelj" iz Omiša, Socijalna integracija djece i mladih s posebnim potrebama, njihovih prijatelja, naših animatora i gostiju kroz zajedničko druženje, igru, ples i zabavu u trajanju od 2 sata, jedan je od ciljeva ovog projekta. U Omišu će se družiti i igrati 15. studenog u vremenu od 16 do 18 sati ...

IGRAJMO SE!

Zabavno-edukativni Projekt za djecu i mlade s posebnim potrebama

Dalmalino kroz Projekt IGRAMO SE!, ukazuje na nužnost senzibiliziranja i edukacije šire javnosti o različitosti, jednakosti, prihvaćanju, integraciji, načinima ophođenja prema djeci s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, te na potrebu mijenjanja stavova kroz pozitivna iskustva.

Želimo da djeca i mladi osobe s poteškoćama u razvoju i njihove obitelji žive u zajednici koja ih prihvaća i uvažava, te u kojoj mogu ostvariti svoje potencijale.

Kontakt info: 021 /374 618, Mob: 098 /94 80 700, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Povezani članci

Who's Online

We have 100 guests and no members online