32. Susreti umirovljenika Dalmacije

UmirovljeniciSusreti umirovljenika Dalmacije održavaju se ovog vikenda od 11 do 13. 11, 2011.g., u hotelima "Babin kuk" u Dubrovniku. Domaćin je, dakle, Dubrovačko - Neretvanska županija. Kako nam je rekla Luce Gvozden, tajnica MU Dubrovačko-Neretvanske županije, očekujemo se da će im nazočiti oko 1.200 učesnika, među njima su, naravno, i umirovljenici Dugog Rata, Omiša, Podstrane,...

DUBROVNIK

32. susreti umirovljenika Dalmacije

Piše: Davor Grgat

Iz Zadarske županije skupu će prisustvovati 270 umirovljenika, iz Šibensko - Kninske 130, Splitsko - Dalmatinske 500 (među kojima će biti i umirovljenici Dugpg Rata, Omiša, Podstrane i drugih naših susjednih mjesta), i Dubrovačko-Neretvanske 300.

Danas se očekujemo dolazak učesnika te njihov smještaj, ručak, izleti, večera, zabava i ples. Drugi dan (subota ) poslije doručka izleti u širu i bližu okolicu Dubrovnika (Korčula, Konavle,Crna Gora, Srđ, otok Lokrum i kulturno povjesne znamenitosti Dubrovnika).

UmirovljenikOkrugli stol počinje u 17 sati a nazočit će Vladimir Nožarić zamjenik predsjednika MUH-a te Branko Cvetković glavni tajnik MUH, Miljenko Boban potpredsjednik MUH i predsjednik Dalmatinske Regije, predstavnici Županijskih Matica i gosti iz klimatkih lječilišta Reumala, Kalosa i firme Pavletić.

Slijedi svečana večera kojoj će uz već spomenute umjesto ministra za međugeneracijsku solidarnost, obitelj i branitelje Tomislava Ivića nazočiti Julijana Radnić kao i predstavnici Dubrovačko - neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Pored druženja i razmjene gledišta o svakodnevnim životnim problemima, umirovljenici četiriju dalmatinskih županija, razgledat će brojne kulturno-povijesne znamenitosti Dubrovačkog područja, ali makratko i zaboraviti brigfu na veselje, prvenstveno u večernjim satima, kada će guštat u druženju i plesu do kasnih jutarnjih sati.

Povezani članci

Who's Online

We have 154 guests and no members online