Tugare: Predavanje o potporama mladim poljoprivrednicima

Grad Omiš u suradnji s Upravom za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede te Regionalnog ureda Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira prezentaciju Mjere 6. i Mjere 9. Programa ruralnog razvoja RH za koju je najavljeno skoro raspisivanje potrebnih natječaja prema propisanim uvjetima. Poziva se zainteresirana javnost, a osobito mladi poljoprivrednici, s područja Grada Omiša da nazoče informativnoj radionici koja će se održati u srijedu, 7. rujna 2016.g. s početkom u 9 sati u velikoj sali Zadružnog doma u Tugarama - Dočine. Predavanje će se odnositi na slijedeće mjere..

INFORMATIVNA RADIONICA PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA HRVATSKE 2014.-2020.

Izvor: Grad Omiš

Predavanje će se odnositi na slijedeće mjere i tipove operacija: Operacija 6.1.1. Potpora mladim poljoprivrednicima, odgovarajućim Pravilnikom (NN br. 42/2015). Operacija 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava i Mjera 9 – Uspostavljanje skupina proizvođača i organizacija.

Tom prigodom će se prikazati uvjeti za mjere, postupak prijave, način upisa u registar korisnika potpora, način izračuna ekonomske veličine PG i primjeri dobre prakse u realizaciji bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online