Omiš - Jadran (LP) 0:1

NK OMIŠ – NK JADRAN (LP)  0:1 (0:0). Utakmica u kojoj su u prvom dijelu dominirali domaći, a u nastavku gosti, otišla je na stranu momčadi iz Ploča. Minimalna pobjeda bila je dovoljna da gosti naprave velik korak naprijed prema sredini ljestvice, a domaći ostaju pri samome dnu. Omišani su počeli bolje, u 8. minuti Klarić dodaje Kuvačiću koji iz daljine puca pored gola. U 30. Jurić dodaje Žaji, ali njegov šut također ne pogađa okvir gola. Najbolja prilika na susretu ukazala se Luki Juriću u 36. kada izbiva jedan na jedan s vratarom, ali Čagalj je bio spretan i obranio njegov udarac. Na novu prigodu morali smo čekati do 51. minute, a pokazala se kobna za domaće. Maleta je prošao po desnoj strani, šutirao iz kuta i pogodio malu mrežicu Baučićeva gola..

Put prema dolje se nastavlja

OMIŠ – JADRAN (LP) 0:1

Piše: Ivan Vulić / Slobodna Dalmacija

U 75. je Pijević nesmotrenim startom zaradio svoj drugi žuti karton i ostavio suigrače da se s čovjekom manje brane do kraja susreta. Omišani su pokušavali, ali nije bilo moguće probiti čvrstu obranu gostiju, ostalo je 0:1.

Za NK OMIŠ su igrali: Baučić, Bandov, Vrkić, (od 60. Peković), Popović, Pivčević, Bauk, Klarić, Žaja, Kuvačić, Kolobarić (od 45. Ercegović), Jurić (od 73 Gabela).

Povezani članci

Who's Online

We have 196 guests and no members online