Omiš: Bengalke, transparenti i pobjeda protiv Zmaja

NK OMIŠ – NK ZMAJ (B)  1:0 (0:0). Prije utakmice na Ribnjaku igrači obiju momčadi i više od 300 gledatelja minutom šutnje odali su počast nedavno preminulom Renatu Rodiću. Omišani su bili bolja ekipa tijekom cijelog susreta, no nisu imali sreće cijelo prvo poluvrijeme. Jure Žilić je dvaput pucao s ruba 16-erca, najprije u 24. minuti kada je obranio Milina, potom tri minute kasnije iz slobodnog udarca. U 32. Antonio Peković je centrirao za Žilića, koji šutira volejem, ali i to je Milina obranio. Prijetilo se i glavom, Čagalj i Vrkić bili su u prigodama u 36. minuti, a na samom kraju poluvremena Peković je dodao Vrkiću, no Milina je izišao kao pobjednik tog jedan na jedan dvoboja ...

OMIŠ. III HNL

NK OMIŠ – NK ZMAJ (B) 1:0

Piše: Ivan Vulić / Sportske Novosti

Najbolju priliku gosti su imali u 45. minuti, Pedišić je protrčao po lijevom boku i pucao ravno u Boška Baučića.

U 47. minuti navijačka skupina Omiški gusari obilježila je prerani odlazak legende kluba Renata Rodića. U atmosferi kakva dolikuje pravim navijačima, podignuti su transparenti i zapaljene baklje koje nisu stigle ni izgorjeti do kraja, a već je, kao da im je Renato odgovorio s neba, pao pog0dak.

Greškom gostujuće obrane loptu je primio Jure Žilić, te je zakucao u mrežu za delirij na tribinama i, što će se kasnije ispostaviti, konačnih 1:0.

Do kraja utakmice gosti su zaprijetili u dva navrata preko Tomičića i Bajamića, prva lopta je završila preko gola, a druga u rukama Baučića.

Za Omiš su igrali: Baučić, Kuvačić, Čagalj, (od 76. Janković), Pivčević, Špaleta, Vrkić, Koštić, Tokić (od 29. Bandov), Žilić, Peković (od 45. Radić), Bauk.  Trener: Tonči Žilić.

Povezani članci

Who's Online

We have 203 guests and no members online