Omiš - Zagora 1:1

Antonio PekovićNK OMIŠ - NK ZAGORA  1:1. Kriza na Ribnjaku se nastavlja. Ni treći susret za redom nogometaši Omiša ne znaju za pobjedu. Ali, ako ništa, ovaj put su, nakon dva poraza, barem uzeli jedan bod. Solidnu predstavu pružile su obje momčadi. Domaći su bolje ušli u utakmicu, ali konkretnijih prigoda nije bilo sve do sredine prvog dijela. Prvi je zaprijetio Imeri, na dodavanje Jure Žilića u 32. minuti, no njegov udarac glavom završava u rukama Vukića. U 41. Bandov šalje dubinsku loptu za Antonjja Pekovića, koji se odlično oslobodio Škomrlja i zabio za 1:0 nespretnome Vukiću, kojega je iznenadio Pekovićev udarac. Na samom kraju poluvremena Pivčević je imao priliku za povećanje vodstva, no njegov udarac glavom odlazi preko gola ...

NK OMIŠ

Gusarima samo do remija s Zagorom

Piše: Ivan Vulić / Sportske Novosti, Fosal.hr

Jure ŽilićU nastavku su i gosti stvorili nekoliko prilika, prvu od njih nije uspio realizirati Ante Barać, glavom u 57. minuti, brani Baučić.

U 65. minuti prijetnja na drugoj strani, Vukić je ovaj put sigurno reagirao na volej Žilića. U 75. gosti su iskoristili nespretnost domaće obrane, Balić upošljava Bakića u odličnoj poziciji i potonji pogađa, što se na kraju ispostavilo ključnim za podjelu bodova.

U 81. minuti, istina, Barać je mogao donijeti i preokret gostima, ali Baučić je zaustavio njegov udarac iz velike blizine.

Pred 150 gledatelja sudio je Miran Maržić s Paga, a za Omiš su igrali: Baučić, Bandov, Kuvačić, Radić, Pivčević, Špaleta, Vrkić, Peković, (od 67. Bilić), Imeri (od 55. Vučemil), Žilić i Majić (od 16. Koštić).

Povezani članci

Who's Online

We have 247 guests and no members online