Omiš - Zmaj 1:3

Jure ŽilićNK OMIŠ – NK ZMAJ (M) 1:3 (0:1). Slabašna predstava Omišana natjerala je domaćeg trenera Juru Žilića da sve tri zamjene iskoristi već na poluvremenu, među kojima se našao i on sam, ušavši u vrhu napada. Već na startu utakmice gosti su iskoristili gužvu u šesnaestercu iz koje je Šeparović izašao kao strijelac za 0:1. Iako je jak vjetar ometao utakmicu, tijekom cijelog prvog dijela gosti su dolazili u prilike, ali Baučić je bio spreman na njih. Nastavak je ponudio mnogo čvršću predstavu Omišana, krenuli su žustro prema naprijed, što je urodilo plodom u 52. minuti. Žilić dodaje Povijaču koji ulazi prema Goiću i postavlja rezultat na 1:1. Kada je izgledalo da bi domaći ipak mogli izvući nešto iz ovoga susreta, netom upisani strijelac Povijač pogriješio je na drugoj strani, lopta se odbija u noge Vrkiću, koji s trave zabija nogom za novo vodstvo Zmaja, 1:2. Tko će kome ako ne svoj svome ...

VRKIĆ EXPRESS

Tko će kome ako ne svoj svome..

Piše: Ivan Vulić / Slobodna Dalmacija

U 75. minuti novi gaf inače stabilne Omišove obrane, ponovno je njihov bivši igrač Vrkić na lopti, ponovno zabija za konačnih 1:3.

Povijač i Klarić su u međuvremenu uputili udarce prema Goiću iz izglednih prilika, ali nedovoljno precizno.

Za Omiš su igrali: Baučić, Ribičić, Jelaš (od 45. Marasović), Kuvačić, Pivčević, Čobanov, Kolobarić (od 45. Povijač), Jurić, Ercegović, Klarić, Čorić (od 45. Žilić)
Trener: Jure Žilić.

Povezani članci

Who's Online

We have 175 guests and one member online

  • admin