Kaštelanske Rock Večeri

Kaštelanske Rock Večeri

Dobrodošlo osvježenje u moru raznih varijanti ribarskih fešta uz pirske bendove zapljusnulo je porat Kaštel Lukšića – i ove godine je kaštelanski Trokut mladih organizirao besplatne dvodnevne Kaštelanske Rock Večeri. Glazbeni program, bogatiji od prošlogodišnjeg, privukao je veliki broj Kaštelana i njihovih gostiju, utakmici, Olimpijadi, buri i suzama svetog Lovre unatoč. Prvi dan K.R.V–i bio je posvećen raznim podvrstama metala kao što su heavy, nu, trash, uz koje smo imali priliku čuti i hibrid sa prirodnim neprijateljem – cajkom. Žestoki zvukovi nisu otjerali znatiželjnike, dapače – cupkalo se i klimalo u ritmu bez obzira na godine...

Piše: KMaja / Info Zona
Foto:
Kastela.org
Izvor: Info Zona.hr

PROČITAJ VIŠE...

Kaštelanske Rock Večeri


ROCK STRANA KAŠTELA

Piše: D.P. / Kastela.org
Izvor:
Kastela.org

Dvije večeri poklonici rock glazbe mogli su uživati u svirci nekoliko domaćih i stranih bendova, među kojima je bilo i onih koji svoju afirmaciju tek traže na rock sceni kao i onih koji su već poznati široj rock publici, na 2. Kaštelanskim rock večerima – KRV, koje su se održavale u organizaciji udruge Trokut mladih Kaštela, u Kaštel Lukšiću.

KRV

Mnogobrojna publika tako je u ove dvije večeri mogla čuti Stimulanse, Pero Defformero, Last Man Standing, Antibiotik, Revolted, Elemental, L'kok, Mjesni odbor, Flying head i Hangin'Village, te su pokazali zadovoljstvo tolikom količinom rocka u svom gradu.

KRV

No, nije na KRVI bilo samo domaće publike, već i one iz susjednih gradova i mjesta kao i veliki broj stranih gostiju koji su došli poslušati kako zvuči mlada hrvatska rock scena. A njihove kritike bile su i više nego pozitivne.

KRV

- Zadovoljni smo kako je sve proteklo kao i kompletnom organizacijom, a posebno angažmanom svih volontera naše udruge. Nakon ovoga sve više nam se čini da smo pokrenuli nešto što se više ne može zaustaviti i što će postati obvezni dio kulturnih i zabavnih događanja u Kaštelima. Sada je ispred nas kratki predah od obveza, ali već uskoro krećemo s pripremama za organizaciju ovog događanja slijedeće godine, kako bi KRV 2013. bile još bolje i atraktivnije – kazao nam je Ivan Vicenco Pensa iz Trokuta mladih Kaštela.

KRV

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online