Bloger na policiji zbog posta o Josipoviću

Ivo JosipovićMislav Šutalo, poznat kao bloger Papar, bivši direktor Sektora za planiranje i izgradnju pokretnih mreža Hrvatskog Telekoma i podnositelj kaznene prijave protiv šefa Uprave Hrvatskog telekoma Ivice Mudrinića. danas je bio na policijskom ispitivanju zbog svog bloga na stranici pollitika.com pod naslovom "Ivo Josipović, Varšavska, HUP, Mudrinić, spletkaroši i prevaranti!". Državno odvjetništvo je zahtijevalo i da mu se oduzme računalo s obrazloženjem da ima "još takvih sadržaja", ustvrdio je Šutalo u svom priopćenju, u kojem ističe da mu je predsjednik Josipović osobno ostavio komentar na blogu te neizravno prijetio tužbom i naknadom štete. Šutalo smatra kako je Josipović pregazio svoja predizborna obećanja imenovanjem Mudrinića u svoj Gospodarski savjet ... 

O PRAVEDNOSTI I IZNEVJERENIM OBEĆANJIMA

Bloger na policiji zbog posta o Josipoviću

Izvori: Pollitika.com, Monitor.hr

Policija je Šutala ispitivala oko pola sata, potvrdio im je da je autor bloga i svoju e-mail adresu, a računalo im je odbio predati jer za njegovo zadržavanje nije postojao sudski nalog.

Šutalu nije jasno zašto policija i DORH reagiraju ako ga Josipović nije osobno prijavio za klevetu. To je pitanje građanskog postupka, kaže Šutalo, ne znam zašto bi DORH ili policiju zanimalo čak i da sam uvrijedio ili klevetao Josipovića, a nisam.

novci za kampanju

Povezani članci

Who's Online

We have 176 guests and no members online