Josip Milavić ranjen u obje potkoljenice, maskirani napadači pobjegli na skuteru

U srijedu navečer oko 20.30 sati ispred prodajnog centra ”Studenac” vatrenim oružjem ranjen je najpoznatiji omiški poduzetnik Josip Milavić. Kako se neslužbeno doznaje, dvojica napadača su ga sačekala na motoru da izađe iz poslovnog prostora prodajnog centra Studenac te potom pucali u njega i potom pobjegli u nepoznatu smjeru. Milavić (61) je propucan u obje potkoljenice no nije životno ugrožen, a Hitna pomoć ga je prevezla u KBC Split gdje je kirurški obrađen i gdje je zadržan radi daljnjeg liječenja. Policija je do kasno u noć obavljala očevid, a za dvojicom počinitelja intenzivno se traga. U trenutku napada u trgovini se nalazilo dvadesetak radnika i radnica ‘Studenca’ te još najmanje toliko kupaca ...

OMIŠ

Josip Milavić ranjen u obje potkoljenice, maskirani napadači pobjegli na skuteru

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Foto: Ante Čizmić / Cropix
Izvor: Slobodna Dalmacija


Iako u šoku, poznati je poduzetnik čitavo vrijeme bio pri svijesti, kontaktirao je i s policijom, baš kao i članovi njegove uže obitelji kojima nije jasno tko bi mogli počinitelji, niti koji bi mogli biti razlozi napada, jer im nitko nikada nije ni prijetio.

policijski očevid

O motivima napada na Josipa Milavića prerano je govoriti, no svjedoci oružanog napada tvrde kako su počinitelji bili potpuno maskirani, a pri pucanju je korišten prigušivač što upućuje na zaključak kako je uistinu riječ o profesionalnoj sačekuši odrađenoj po nečijoj narudžbi.

Povezani članci

Who's Online

We have 182 guests and no members online