Zašto će HDZ opet dobiti vlast?

ŠukerKako nam je mila domovina u posvemašnjoj krizi koja nije samo ekonomska nego prije svega moralna tako su sve veća nadanja kako će najodgovorniji za ovakovo stanje pružiti priliku drugima da vode kormilo države. Poneseni uspjehom Ive Josipovića njihova nadanja su sve veća. Dopuštajući bez poduzimanja ičega da stanje u državi svakim danom biva sve lošije oni smatraju kako su njihove šanse za preuzimanje vlasti sve veće. No stvarnost u kojoj živimo potpuno je drugačija. Danas je Hrvatska premrežena interesnim skupinama koje žive dobro od opstanka HDZ-a na vlasti i bilo kakav nagovještaj promjena ugrožava njihove interese..., piše bloger Bosancero na stranicama Pollitke.com ...
STATUS QUO

Zašto će HDZ opet dobiti vlast?

Piše: Bloger Bosancero / Pollitika.com
Izvor: Pollitika.com


Danas je Hrvatska premrežena interesnim skupinama koje žive dobro od opstanka HDZ-a na vlasti i bilo kakav nagovještaj promjena ugrožava njihove interese.

Tako imamo:

- Više tisuća državnih službenika koji su službe dobili zahvaljujući stranci na vlasti. Oni i njihove obitelji svjesni su svojih nesposobnosti te bi zbog svojih nekompetencija vrlo brzo ostali bez posla. Uz put ti i takovi glavna su prepreka učinkovitosti državnog aparata.

- Vojna skupina u nekoliko podskupina ...

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 283 guests and no members online