Lokalni izbori: Frane Marčić, kandidat za načelnika Općine Dugi Rat

Nastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu. Motive za izlazak na lokalne izbore Frane Marčića, kandidata HDZ-a za načelnika Općine Dugi Rat saznajte u tekst dolje, a više potražite na njegovoj fejsbuk stranici.

Dragi moji mještani,
obraćam Vam se i stojim pred Vama otvorenog i iskrenog srca, iako naredne 4 godine nikako ne želim stajati i mirovati, već isključivo raditi i gurati stvari naprijed za sve mještane Dugog Rata - stare i mlade, za Vaše obitelji, želim pokrenuti Dugi Rat i postaviti ga na mjesto koje njegovi mještani zaslužuju!
Kada kažem zaslužuju, onda mislim da svi mještani morate dobiti ono što Vam pripada jer po meni je to jedini ispravan put koji vodi Dugi Rat ka boljem i ugodnijem mjestu za život, koji danas to na žalost za mnoge nije.
Za početak, želim reći zašto sam se kandidirao. Prije svega zato što sam prepoznao da naša Općina ima toliko mogućnosti koje nisu do kraja iskorištene. Želim da ih iskoristimo zajedno!
U Dugom Ratu sam svoj cili život, odrastao u obitelji koja me uvik učila sto znači poštivati svoj kraj, zemlju i života vrijednu didovinu. Školovao sam se, radio u realnom sektoru, bavio se sportom, a vjerujem da me većina mještana ipak danas najviše poznaje kao čovjeka vatrogasca, uvijek spremnog spasiti i svima pomoći, koji ide do kraja kada je najpotrebnije.
Upravo tu pomoć i tu ozbiljnost rada Vam jamčim kada postanem Vaš načelnik. Dat ću sve da moji mještani u budućnosti žive bolje, a to znači da Vam jamčim POKRETANJE DUGOG RATA, NOVU ENERGIJU I NOVI SMJER PREMA NAPRIJED!
Bit ću otvoren prema svima koji mogu i žele raditi, od pomoći građanima 24 sata i konačno otvoriti sva vrata Općine. Za Vas se boriti i otvoriti sva vrata na kojima zatražite našu pomoć. Zašto? Jer samo transparentna i radišna Općina može biti produktivna i otvorena budućnosti...

JEDNOSTAVNO, JASNO, JEDINSTVENO

Piše: Frane Marčić, kandidat za načelnika Općine Dugi Rat

Proračun Općine mora podići svoju visinu efikasnosti, mora biti transparentan i mještani moraju znati gdje ide njihov novac - svaka kuna, te se hitno mora početi puniti i iz županijskih, nacionalnih i osobito EU sredstava, jer je to ključ rasterećenja budžeta mještana. Jačanje suradnje sa svim dionicima razvoja  nam je hitno potrebna. Također se zalažem za jačanje uloge Mjesnih odbora i njihovog utjecaja na raspodjelu proračunskih sredstava, u skladu s potrebama lokalnih stanovnika.

Našoj Općini nedostaje produktivnosti i novih ideja, a siguran sam da nas samo nova energija i znanja mogu odvesti naprijed!

Zato je moj program realan i ostvariv, detektira ključne probleme Dugog Rata i daje ostvariva rješenja koja predstavljaju projekte razvoja Dugog Rata na korist svih građana.

Jamčim Vam ostvariva rješenja problema - dan po dan, mjesec po mjesec, godinu po godinu – nizom ključnih projekata u funkciji razvoja boljeg standarda mještana, fokusiranih na:

1. učinkovitu i transparentnu Općinu
2. razvoj gospodarstva i poduzetništva
3. jačanje infrastrukture i prometa
4. dostupniji sport, kulturu i turizam
5. razvoj ugodnog i sigurnog života za djecu i mlade, obitelji i starije
6. dostupnije zdravstvo i socijalnu skrb te brigu za branitelje, umirovljenike
7. zelenu i čistu općinu – komunalni sektor, zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

To su ključni segmenti naših svakodnevnih života koje je potrebno podići na višu razinu jer jedino tako naš Dugi Rat svim mještanima može biti bolje mjesto za život.

Imam energiju, znanje i iskustvo. Mišljenja sam da je privilegija života biti svoj, zato želim preuzeti odgovornost, voditi Dugi Rat i biti na raspolaganju mještanima, jer sam uvjeren da naš Dugi Rat ukoliko ga zajedno okrenemo ka budućnosti ima perspektivu te da može i zaslužuje bolje – zato Vas pozivam iziđimo na izbore i pokrenimo naš Dugi Rat!

Povezani članci

Who's Online

We have 73 guests and no members online