SDP: Sredstva za kampanju prosljediti ćemo Dječjem vrtiću Dugi Rat

SDP Dugi RatInternim dogovorom u lokalnoj organizaciji SDP-a odlučeno je jednoglasno da će se sva sredstva odobrena i namijenjena za korištenje u predizbornoj kampanji darovati dječjem vrtiću u Dugom Ratu, a isto tako će članovi lokalnog SDP-a učiniti i sa svim donacijama. Broj računa za donacije za predizbornu kampanju dostupan je na upit. Priopćenje i obrazloženje iz SDP-a u cjelosti prenosimo u nastavku. Hmm.. da li to znači da SDP Dugi Rat neće javnim skupom predstaviti svoju listu kandidata na nadolazećim lokalnim izborima u Općini Dugi Rat? Što bilo da bilo, imena s liste kandidata SDP-a za Općinsko vijeće Općine Dugi Rat saznajte u nastavku ...

LOKALNI IZBORI

Umjesto na kampanju, darovati ćemo novac dječjem vrtiću u Dugom Ratu

Izvor: SDP Dugi Rat
 
SDP Dugi Rat je mala organizacija sa ograničenim budžetom novca za izbornu kampanju, ali s velikim srcem pogotovo kad su u pitanju najmanji.
 
Svjesni smo da ove godine na upisima očekuje i poveći priljev djece iz Duća. Djeca su do ove godine pohađala vrtić u Omišu ali po novoj odluci sva djeca koja nisu iz Omiške općine moraju se upisati u vrtić u svojoj općini.

Pošto su upisi za vrtić na vratima a nove prostore tek treba srediti odlučili smo se da SDP Dugi Rat pripomogne koliko može, pa smo jednoglasno odlučili sva sredstva odobrena za korištenje u predizbornoj kampanji darovati vrtiću u Dugom Ratu, a isto ćemo učiniti i sa svim novčanim donacijama.

Dragi prijatelji i simpatizeri SDP-a Dugi Rat ako želite sudjelovati u ovoj akciji slobodno nas kontaktirajte... pomognimo našim mladim obiteljima i mališanima.

SDP Dugi Rat

LISTA ZA IZBORE

Lista i poredak kandidata SDP-a za Općinsko vijeće Općine Dugi Rat


1. Bernardin Petrić
2. Branko Vojnović, ing.
3. Marin Šaban, ing.
4. Velibor Vuković
5. Sanja Pivac, prvostupnica
6. Ivan Tomaš
7. Ivan Maras, ing.
8. Darko Pastar
9. Božena Nejašmić
10. Marija Tomaš
11. Nikola Krcatović
12. Karlo Bilić
13. Marija Lozić
14. Karel Skopal
15. Borislav Pivac, mag. educ.

Povezani članci

Who's Online

We have 83 guests and no members online