Filmska škola Kino kluba Split

FilmU utorak, 8. veljače,  u 20,15 sati, u Kino klubu Split započinje tečaj Filmske škole. Tečaj je u odnosu na prethodne skraćen, a koncentracija stavljena na teorijska predavanja, dok će  za praktični rad biti naknadno organizirane radionice. Broj polaznika je ograničen a prijave se vrše na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Predavanja se održavaju dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, naredna dva mjeseca. Na samom tečaju se stječu znanja iz Povijesti filmske umjetnosti, Teorije filmske umjetnosti, Filmske tehnike, Video tehnike, Pisanja scenarija, Suvremene prakse u eksperimentalnom filmu i videu i Autorskog i amaterskog filma ...


FILMSKA ŠKOLA

Filmska škola Kino kluba Split

Izvor: www.hfs.hr

Film Nakon odslušanog tečaja, postajete članom Kino kluba Split i dobijate pravo sudjelovanja  u programima udruge. Predavači su Silvana Dunat, Joško Jerončić, Ante Verzotti, Jurica Pavičić, Ivica Bošnjak, Sanja Grbin i Sunčica Fradelić.

Neposredno nakon tečaja, članovi će se prema afinitetima dijeliti u grupe i moći pohađati radionice kamere, montaže, zvuka, animacije i rada s glumcima. Radionice će voditi Boris Poljak, Staša Čelan, Tonči Tafra, Veljko Popović i Alen Čelić.

Cijena tečaja iznosi 500 kn, broj polaznika je ograničen a prijave se vrše na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   slanjem imena, prezimena i broja telefona ili mobitela. Za sve dodatne informacije možete nazvati 091/8965860.

Povezani članci

Who's Online

We have 227 guests and no members online