Hajduk - Mosor u Dugom Ratu

Hajduk u Dugom RatuNogometaši Hajduka danas će u Dugom Ratu odigrati prijateljski susret s drugoligašem Mosorom. Zbog lošeg stanja vlastitog travnjaka Hajduk će momčad iz Žrnovnice ugostiti na igralištu Orkana. Za danas je na SRC "Dalmacija" u Dugom Ratu bio predviđen dvostruki program i odigravanja dva susreta splitskih "bilih", protiv Mosora i Orkana, no trener dugoraćana koji su u osjetljivom dijelu priprema odustao je od te ideje. Bit će zanimljivo vidjeti obračun Hajduka I i Hajduka II, projekta koji ipak još nije potpuno zaživio. Hajdukovci Kukoč, Tokić, Režić, Novak, Žaja... imat će dodatni motiv protiv svog kluba. Susret Hajduka i Mosora se igra s početkom u 15 sati ...


HAJDUK U DUGOM RATU


Piše: Frane Vulas / Slobodna Dalmacija


Još interesantnije bi međutim možda bilo vidjeti i susret između Hajduka i “Hajduka”, točnije momčadi sastavljene od “otpisanih” hajdukovaca koje trenira Željko Mijač.

Momci koji nisu otputovali na pripreme također svakodnevno treniraju pod paskom Mijača i kondicijskog trenera Duje Poljaka.

S Vejićem, Šerićem, Jertecom, Marijanom Buljatom, Rodićem, Smojom, Aračićem, Pelaićem, Frankom Andrijaševićem koji je bio na korak od odlaska u Marbellu... bio bi to respektabilan protivnik, a i sigurno bi privukao veliki broj znatiželjnikana utakmicu.

Anderson Ricardo dos Santos trebao bi danas odigrati barem jedno poluvrijeme na utakmici. Po svemu je sasvim blizu ostanka u bijelom dresu, premda u Poljudu drže da će ga testirati do ponedjeljka, utorka.

Povezani članci

Who's Online

We have 98 guests and no members online