Poslovanje udruga

Želite osnovati udrugu a ne znate kako? Aktivni ste član udruge i želite naučiti više? Nedostaju vam prave, provjerene informacije? U današnje vrijeme imati udrugu predstavlja veliki izazov, osobito nakon izmjene Zakona o udrugama i strožih pravila njihovog poslovanja. Potrebno je poznavati osnovne administrativne, financijske i računovodstvene procese kako bi ste mogli samostalno upravljati udrugama i zadovoljiti sve zakonske regulative. U suradnji s članovima Pokreta otoka, tvrtka Synergia savjetovanje d.o.o. organiziram edukaciju na temu "Poslovanje udruga" koja će se održati 7 i 8.12. u večernjem vremenu od 18:30-20:30 na adresi Ruđera Boškovića 20, Split. Prijaviti se možete do 5.12. na mail synergia.savjetovanje @ gmail.com . Cijena edukacije je 170 kn (jedan dan), odnosno 300 kn (dva dana).

POSLOVANJE UDRUGA

1. DAN: Operativno upravljanje i ljudski resursi

Edukacija pokriva temeljne pojmove vezane uz administraciju i poslovno upravljanje udrugama. Polaznici će prvi dan biti informirani i pripremljeni na profesionalno upravljanje organizacijama. Upoznat će se kompletnim procesom upravljanja udruge, od administracije, financijskog upravljanja sve do menadžmenta volontera i ljudskih resursa udruge, kao i s alatima koji im mogu uvelike olakšati proces donošenja odluka i pokazati analizu trenutnog stanja organizacije.

Predavačica: Maja Jurišić

2. DAN: Računovodstvo i financijsko upravljanje


Za uspješno vođenje udruga neophodno je upoznati se s novonastalim propisima te naučiti i primjeniti visoku razinu razumijevanja zakonski propisanih procedura. Polaznici će nakon završene edukacije primijeniti znanje korištenjem inovativnih alata i rješenja za obradu i predaju knjigovodstvene dokumentacije i financijskih izvještaja čime će doprinijeti operativnom razvoju poslovanja svojih organizacija.

Predavačica: Maja Dragojević

Povezani članci

Who's Online

We have 658 guests and no members online