RK Hrvatski dragovoljac: Kraljevi asfalta proslavili 60. rođendan. Čestitamo!

Povodom 60. obljetnice rukometnog kluba Hrvatski Dragovoljac iz Dugog Rata, Cropixovi fotoreporteri Božidar Vukičević i Ante Čizmić organizirali su zajedničku fotografiju svih članova kluba. Danas je Hrvatski Dragovoljac klub s preko 200 članova koji se natječu u svim uzrasnim kategorijama, od mlađih uzrasta do seniora koji se uspješno natječu u 1. HRL (drugi rang natjecanja), iako je to jedini rukometni klub koji nema dvoranu, te treniraju na asfaltu, i po buri i po kiši. Obljetnici su prisutvovali svi, od najmlađih do najstarijih članova kluba, koji su potom odigrali revijalne utakmice ...

VELIKA FEŠTA RUKOMETA U DUGOM RATU

Kraljevi asfalta proslavili 60. rođendan

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

PROČITAJTE  (I POGLEDAJTE) VIŠE..


RK HD

- Zadnji smo rukometni klub u državi koji radi na asfaltu. No, to nam ne smeta da već četvrtu godinu za redom budemo uspješni članovi Prve hrvatske lige, te da naši mlađi uzrasti ostvaruju zavidne rezultate – kaže Domagoj Klarić, predsjednik RK “Hrvatski dragovoljac”, za fešte rukometa na legendarnoj “Streljani”, igrališta na kojem su odgojeni brojni majstori najtrofejnijeg hrvatskog sporta.

RK HD

Proslava je ujedno bila i prezentacija, da Dugoraćani vide što propuštaju kad im se ne da otići do Splita uživo pratiti domaćinske utakmice njihovih dragovoljaca.

- Dogodine bismo se trebali prebaciti u novu omišku dvoranu. Održali smo sastanak s gradonačelnikom Ivanom Kovačićem i našli smo zajednički interes da nam ubuduće parket na Ribnjaku bude novi dom. Barem dok Dugi Rat ne dobije svoju dvoranu – zaključuje Klarić.

RK HD

 

Povezani članci

Who's Online

We have 233 guests and no members online