Rukomet (M): Poraz u Senju

RK HD - RK SenjRK SENJ WALLENBORN – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  38:35 (15:15). Ove subote dugorački rukometaši okrenuli su novu stranicu klupske povijesti. Na teškom gostovanju u Senju tražili su prve bodove u prvoj ligi, ali zasada će se morati još malo strpiti, nadam se tek do nedjelje. Iako su pružili dobru partiju nisu uspjeli ubilježiti više od minimalnog poraza, ali su zato dokazali prije svega sebi, a onda i svima ostalima da nisu slučajno tu gdje jesu, među prvoligašima …

 

RUKOMET

Senj, SD „Robert Barbić Beli“, 04.09.2010.

1.HRL, 1.kolo
 


RK SENJ WALLENBORN – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  38:35 (15:15)

Piše: Stjepko Čulić / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr

Sama utakmica započela je u izjednačenoj igri. Domaći su bolje otvorili (6:3), ali su se gosti brzo pribrali i okrenuli na svoju stranu (9:11). Nastavilo se neizvjesno da bi dugoraćani poveli dvije minute prije poluvremena 12:15, ali onda je uslijedilo dvostruko isključenje šta su domaći iskoristili i na odmor se odlazi rezultatom 15:15.

Obe ekipe su u nastavak ušle poletno u napadu i prozračno u obrani, pa se rezultat nije bitno mijenjao i jedni i drugi su se smjenjivali u vodstvu, da bi sredinom nastavka senjani opet iskoristili dva igrača viška u polju i serijom 4:0 došli do 25:21.

Odgovor dugoraćana nije se dugo čekao, već nekoliko minuta kasnije na semaforu je svijetlilo 28:29. U posljednjih 5 minuta ulazi se u egalu, a onda dvije minute blackouta dragovoljaca i pobjeda je nepovratno otišla na stranu senjana.

Serijom tehničkih pogrešaka i nerezonskih šuteva prosulo se sve ono dobro što se cijelu utakmicu mukotrpno skupljalo. Na kraju su domaći slavili 38:35.

Šteta, odmah na startu plaćen je danak neiskustvu, jer da je i Dragovoljac kojim slučajem pobijedio nitko ne bi mogao reći da je nezasluženo, ovako samo ostaje žal za propuštenom prilikom.

RK Senj Wallenborn
Šimunović, Tomljanović 2, Vukelić 2, Laskač 4, Štokić 1, Pleša, Brdar 4, Cindrić 13(5), Katulić 3, Debelić, Rukavina, Lopac 3, Saršon, Filipović 2, Magdić 4, Nekić
Sl.predstavnik: Davor Bezjak
Trener: Nikola Čupić
Sedmerci: 6/5
Isključenja: 6 minuta

RK Hrvatski dragovoljac
Matešković, Matić, Plazibat 7, Stipičić 5, Roščić, Jakelić, Skender, F.Pleić 2, Galiot 9(2), Đonlić, Pleić 7, Bušić, Banović, Šolić, Vuković 1, Pivac 4
Sl.predstavnik: Joško Ivanišević
Trener: Ante Plazibat
Pom.trener: Mijo Klarić
Tehniko: Ante Dujić
Sedmerci: 2/2
Isključenja: 12 minuta

Suci: Goran Cupek i Robert Kožuhar (oba iz Garešnice)
Nadzornik: Zlatko Ladić (Sračinec)

Povezani članci

Who's Online

We have 70 guests and one member online

  • admin