Dragovoljac prosuo bodove na domaćem terenu

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – MRK METALAC 27:34 (17:21). U nedjelju je odigran susret 1. HRL u ŠC Gripe, između domaćina Hrvatskog Dragovoljca i gostiju MRK Metalca. Dragovoljac se cijeli tjedan pripremao za susret s momčadi Metalca, čak je odigran prijateljski susret s ekipom Kamička, ali gosti su bili iskusniji i bolji u svakom segmentu igre. Dragovoljac je na početku susreta držao korak s Metalcom, unatoč loše postavljenoj obrani. Napad je dobro funcionirao sve do kraja prvog poluvremena kada nekoliko tehničkih pogrešaka daju priliku Metalcu da završi poluvrijeme s četri gola prednosti, tj. rezltatom 17:21. Na poluvremenu se Dragovoljac malo pribrao te ulaze dosta čvršće u nastavak susreta, a sredinom drugog poluvremena uspijevaju izjednačiti na 24:24. Na rezultatsko poravnanje i fanatičnu publiku ekipa Dragovoljca odgovara loše - neobjašnjivim individualizmom i tragičnim greškama koje su pojednim trenucima bacale u očaj domaćeg trenera Stipičića, vođu puta Armanda i barem polovicu publike u dvorani..

1. HRL

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – MRK METALAC 27:34 (17:21)

Izvor: RKHD.hr

Upropašteno je nekoliko sjajnih prilika, te se na kraju se igra Dragovoljaca raspala pod naletima gostiju, koji su objeručke prihvatili ponuđeno. Semafor se zaustavio na rezultatu 27:34 za goste.

Moramo priznati da je iskusnija ekipa Metalca odigrali dobru utakmicu i prezentirali atraktivan rukomet. Najbolji pojedinac susreta je bio Tomislav Bešlić iz Metalca s devet postignutih pogodaka, dok kod domaćina možemo spomenut odličnu igru borbenog Filipa Pranjića s sedam pogodaka.

Krivce za ovaj poraz nećemo  tražiti, iako, nismo imali Ćuku, nismo imali poriv i strast za pobjedom u trenutcima kada je trebalo napraviti više od prikazanog na parektu Gripa. I onda imate situaciju da vam Metalac "zavali šljagu" na domaćem terenu..

Idući tjedan Dragovoljac čeka neugodno gostovanje s kojeg se sigurno neće brati cvijeće, već tražiti iskupljenje u Novoj Gradiški.

Povezani članci

Who's Online

We have 124 guests and no members online