Pun vikend rukometa

RK HDOvaj vikend prvu ekipu Hrvatskog dragovoljca očekuje vruće gostovanje u Rijeci, druga rukometna ekipa gostuje u Zadru, "minići" su u nedjelju domaćini na "Streljani" a kadeti nastupaju ovaj ponedjeljak u Kaštelima. Pun vikend rukometa!
RK" MATULJI" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"
Prva ekipa na gostovanju kod sportskih prijatelja iz Rijeke ali svako prijateljstvo prestaje izlaskom na riječki parket sa kojeg se iskreno jako teško odnose bodovi. Stručno stožerni duo Bole "ili si prvi ili.." Nazor i Armi najavljuje borbu do "posljednjeg daha" ali s obzirom da putujemo nekompletni teško ćemo iznenaditi vrlo kvalitetnog domaćina. Opširnije u nastavku članka...

RUKOMET (M)

1.HRL, 4. kolo  (Rijeka, 12.10.2013 , 19:00)

RK" MATULJI" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC"

Prva ekipa na gostovanju kod sportskih prijatelja iz Rijeke ali svako prijateljstvo prestaje izlaskom na riječki parket sa kojeg se iskreno jako teško odnose bodovi. Stručni stožer Bole "ili si prvi ili.." Nazor i Armi najavljuje borbu do "posljednjeg daha" ali s obzirom da putujemo nekompletni teško ćemo iznenaditi vrlo kvalitetnog domaćina.

RK HD

3.HRL-jug, 2. kolo ( Zadar, 13.10.2013, 15:30)

RK "ZADAR 2" - RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2"

Druga ekipa sastavljenja od kadeta i nekolicine povratnika u rukomet koji zbog posla ne mogu pratiti obveze prve ekipe putuje u Zadar. Predvođeni legendarnim trenerom Mijom Klarićem a neopterećeni rezultatom pokušat će iznenaditi mlade Zadrane na njihivom parketu.
 

ŽUPANIJSKA LIGA 3. kolo ( Dugi Rat, 13.10.2013, 11:00)

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "KAMIĆAK"- Sinj

Dođite u nedjelju na "Streljanu" i pogledajte kako rukomet igraju najmlađi predstavnici našeg Kluba. Pod stručnim vodstvom trenera Ivana Pleića DJEČACI ( 2002 g. i mlađi ) će odmjeriti snage sa dječacima iz Sinja. Rezultat je manje bitan a poanta je da djeca mogu zaigrati neko natjecanje u svom mjestu a ne samo po Splitu i okolnim dvoranama.
 

1. HKRL, 5.Krug ( Kaštela, 14.10.2013, 10:45) 

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "KOZALA"

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - RK "ZG-DUBRAVA"

Kadeti svoju ligu igraju turnirskim sistemom tako da se u pondjeljak kao domaćini u paru sa RK "MARINA KAŠTELA" sastaju sa mladim riječanima (KOZALA) i zagrepćanima (ZG -DUBRAVA). Ždrijeb je htio da igramo drugu i treću utakmicu (Berger) tako da treneru Marku Galiotu Zeli neće biti nimalo lako doći do bodova protiv vrlo kvalitetnih suparnika.

Povezani članci

Who's Online

We have 236 guests and no members online