Hrvatski Dragovoljac - Biograd 29:23

Ni glancanje parketa ne pada im teško..

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BIOGRAD  29:23. U sportskoj dvorani Ribnjak, u Omišu, protekle subote je odigran susret između domaćina Hrvatskog Dragovoljca i rukometnog kluba Biograd pred 400 vjernih gledatelja! Dragovoljac je čvrsto ušao u utakmicu s jakom obranom i brzim napadima te je kontrolirao rezultat i tempo cijelu utakmicu. Agresivna obrana u prvom poluvremenu ostavlja goste na samo devet pogodaka, dok su domaćini napunili mrežu gostiju s čak sedamnaest pogodaka. U drugom poluvremenu, domaćin je nastavio u istom tempu, a gosti nisu imali rješenja za razigrani Dragovoljac, te utakmica završava s konačnim rezultatom 29-23 za Dragovoljac. S obzirom na rezultat i protivnika trener Pleić je dao priliku svim igračima da se dokažu i kombinirao je sastav s mlađim igračima na različitim pozicijama. To je najbolje iskoristio Hrvoje Urličić s šest pogodaka, a za spomenut su i partije Vlade Babića s pet pogotka, i odlične obrane Stipe Maleničića. Najbolji strijelac susreta je bio Šime Markić s dvanaest pogodaka. Idući tjedan Dragovoljac ide na gostovanje trenutno najlošijoj ekipi lige - RK Splitu, te se nadajmo da će se vratit s vrijedna dva boda, te hvatanjem priključka na tablici s vodećim ekipama 1. HRL jug!

PUNA SUBOTA RUKOMETA!

Piše: Stipe Tokić
Foto: RKHD.hr

Hrvatski Dragovoljac 2  - Biograd 2  29:21

Prije susreta 1.HRL jug, snagu su odmjerile ekipe drugih momčadi Dragovoljca I Biograda koje se natječu u 3.HRL jug. Dragovoljac sastavljen od jako mlade ekipe, koja je pojačana s tek nekoliko prekaljenih veterana suvereno razbila drugu ekipu Biograda. Bila je to odlična uvertira za susret prvih momčadi, na kojoj su se mogli vidjeti odlični potezi mladih nada Dragovoljca.  Najviše su se istakli Berislav Jakelić s šest pogodaka i Ante Karaman s pet pogodaka.

Idući tjedan će se odigrati susret protiv druge ekipe Splita, te se očekuju nova dva boda i pozicija lidera 3.HRL jug.
 


NAJAVA UTAKMICA

Lijepo omiško subotnje sportsko popodne počinje - balunom! U 15 sati na Ribnjaku igra se susjedski derbi. Omiš - Orkan. Nakon toga valja se prošetati niti 100-tinjak metara do Gradske sportske dvorane na spektakularnu uvertiru rukometnog dijela večeri.

Na parket dvorane istračati će kadetska momčad Hrvatskog Dragovoljca pojačana sa nekoliko vječnih veterana Dragovoljca koji ne brinu ni za prvi, a kamoli za drugi mirovinski stup, već samo za pobjedu protiv protivničke momčadi, ovaj put to je ekipa Biograd 2.

Potom će na parket istrčati i prva momčad, seniori Hrvatskog Dragovoljca koje u 4. kolu 1.HRL-jug s početkom u 19 sati očekuje dvoboj protiv seniora RK Biograd. Lijepo sportsko popodne i večer "uprava" bi valjala, neovisno o rezultatu (što se tresete, pobjediti ćemo u sva tri dvoboja!), opet proslaviti skromnim laganini no-stress druženjem uz bavarsko pivo i specijalitete na Shooktoberfestu u Dućama.

Ajmo naši! 

Na t(r)eću!!

Povezani članci

Who's Online

We have 713 guests and no members online