Loše izdanje Dragovoljaca u dalmatinskom derbiju

Teško protiv KaštelanaRK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  39:28 (19:12). Loše izdanje Dragovoljaca u dalmatinskom rukometnom derbiju. Već na početku utakmice vidjelo se da lijepo nedjeljno i blagdansko predvečerje u Kaštel Starom neće ispasti "dobro" za dugoratske rukometaše. Za obranu dugoraćana nezaustavljivi Matko Bujas već je u prvim minutama lakim pogotcima usmjerio utakmicu na kaštelanski "mlin" koji nije dozvolio neinspiriranim gostima, kakvi su u nedjelju bili rukometaši Hrvatskog dragovoljca, nikakvu priliku za preokret. Tračak nade dao se naslutiti sredinom prvog dijela kada su Dugoraćani konačno počeli igrati obranu kako to mogu, no to je tek bio reful koji je brzo zastao rezigniran novim pogreškama u napadu. Do kraja smo gledali predvidljivu utakmicu u kojoj je trener Ante Plazibat u nedostatku "raspoloženih" za igru dao mladim igračima, budućim uzdanicama kluba, priliku "za kaljenje" na parketu, od kojih su je neki (Banović) dobro iskoristili...

RUKOMET

1.HRL, 5.kolo
Kaštel stari, GD Kaštela, 03.10.2010.

RK KAŠTELA Adriachem - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  39:28 (19:12)

RK Kaštel - RK HD

Piše: Mladen Banović
Foto: Ranka Čizmić

Nakon dobrih igara u gostima u dosadašnjem tijeku prvenstva, Kaštelanski semafor je nakon odigranih 60-minuta zabilježio uvjerljiv poraz Dugoraćana u dalmatinskom derbiju.

RK Kaštel - RK HD

No dobro, svako ima pravo na loš dan. Nadamo se samo da poraz neće ostaviti neke posljedice (kao onaj lanjski poraz u Opuzenu) po atmosferu u ekipi i na klupi, te da će Dragovoljci sad još jače zagristi na treniranje na Streljani i već u idućem kolu isprati gorak okus poraza.

RK Kaštel - RK HD

RK KAŠTELA ADRIACHEM

D.Bujas 1, Jureškin 3, Dražić, Jeremić, Ševo 8, Topić 4, Krokar, Musulin 3, A.Babić 2, M.Bujas 12, Bosnić, Vukić, M.Babić, Družijanić, Jajić, Nenadić 6.
Trener: Ante Jureškin


RK Kaštel - RK HD

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Matešković, Plazibat 6, Vuković, Roščić 1, Skender 2, F. Pleić 1, Galiot 6, I.Pleić 1, Čulić, Bušić, Banović 4, Šolić, Stipičić 3, Štrljić 2, Pivac 2, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat


RK Kaštel - RK HD

Suci: Petar Bulum i Nikola Carević (oba Metković)
Nadzornik: Josip Perić (Split)

Povezani članci

Who's Online

We have 64 guests and no members online