Rukomet (M): Poskliznuli se na Opuzenu

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OPUZEN 23:26 (14:14). Što napisat o ovoj utakmici?.. Prvi na tablici i glavni kandidat za prvaka igrao je na domaćem terenu splitskih Gripa kontra zadnjeg. Bili su to već unaprijed upisani bodovi. U glavama igrača hrvatskog dragovoljca. Glave su već bile u mislima na velikom derbiju sa Krilnikom, a kad ono.. dogodio nam se poraz od borbene ekipe iz Opuzena! Šok i nevjerica vodstva, trenera, igrača, WAG ekipe (cure i žene), navijača,.. Obrali smo bostan, a ne mandarine. Kako sam već napisa, uopće nismo bili u utakmici, mislili smo da će možda neko drugi odigrat i pobijedit za nas, ali smo se gadno prevarili. Od samog početka naj-obrana lige nije bila na ni približnoj visini.. Napad je bio donekle i dobar. S lakoćom smo zabijali, ali obrana..., tu je glavni razlog ovog neočekivanog poraza protiv posljednjeplasiranog na tablici... Nikako se nismo uspjeli odlijepiti, nervoza je bivala sve veća, nismo imali rasploženog pojedinca, ni onog jednog koji će povuć ostale. Prvi put ove sezone smo svi, ali ama baš svi, podbacili ...


RUKOMET, Seniori


Neočekivan i bolan poraz protiv Opuzena


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK OPUZEN 23:26 (14:14)


Piše: Frane Pleić


Nikako se nismo uspjeli odlijepit, nervoza je bila sve veća, nismo imali rasploženog pojedinca, onog koji će povuć ostale. Međutim prvi put ove sezone smo svi ali ama baš svi podbacili.

Jedino je za pohvalit Mira Bizona Pivca koji je odigrao fenomenalnu obranu... ali što to znači kad ga niko nije pratija. Ostali igrači nisu uspjeli njegovu energiju, želju i borbenost prenijeti na sebe.

I sve je vodilo ka prvom "domaćem" porazu u zadnje 2 sezone. A on je postao izvjestan kada smo razbranili gostujućeg golmana, te su nam srića i u par navrata dvojbene sudačke odluke odnili 2 boda.

Napad je u drugom dijelu bio čisto "silovanje" baluna, ali i uz to smo stigli promašit velik broj zicera!

Ljudi triba pokušat zaboravit ovu utakmicu (iako ovaj poraz boli i bolit će!) trgnit se i skupit, te svu snagu usmjerit na veliki derbi ove nedjelju u 18 h na Gripama kada igramo kontra glavnog konkurenta - ekipe Krilnika iz Splita.

Krilnik je ovim našim kiksom došao na samo 3 boda zaostatka! Stoga osim cura i žena, pozivamo i sve ostale naše navijače da nas dođu u nedjelju podržat. A mi ćemo im se nastojat iskupit za ovaj poraz.

Nadamo se pobjedi i nastavku našeg rukometnog puta ka prvome mjestu na tablici koji nam daje plasman u 1. Ligu!


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Joško Ivanišević, Mislav Plazibat 2 , Jere Ivanišević, Jure Klarić 2, Miro Skender 2, Frane Pleić, Marko Galiot 1, Luka-Hrvoslav Perić, Ivan Pleić 2, Marin Stipičić 8, Miroslav Pivac, Ante Bušić, Toni Roščić, Marko Perić 6.

Trener: Mijo Klarić
Sl. predstavnik: Joško Čizmić
Sedmerci: 1/1


RK OPUZEN

Matia Barbir, Nikola Mušan 2, Ante Vidović 1, Kristijan Oršulić 6, Tomislav Mataga 3, Goran Bošković 2, Stipe Vuletić, Franko Butigan,Mario Majić 8,Jeronim Šutić, Boško Prović 4, Ante Tutavac

Trener: Ivo Ključe
Sl. predstavnik: Oliver Mušan
Sedmerci: 3/3

Povezani članci

Who's Online

We have 743 guests and no members online