Županijska nagrada DVD Dalmacija Dugi Rat

Na sjednici Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije održanoj u utorak, a koju su obilježile prometne teme, poglavito status projekt izgradnje brze ceste Split - Omiš kojeg je vijećnicima izložio Goran Puž iz Hrvatskih cesta, te prosvjed građanske inicijative za brzu cestu Split - Omiš, donesene su i Odluke o dodjeli nagrada za poseban doprinos županiji. Među nagrađenima je i naše Dobrovoljno vatrogasno društvo "Dalmacija" Dugi Rat koje je ove godine (i na požarištu poviše Dugog Rata) proslavilo 80 godina postojanja društva. DVD "Dalmacija" Dugi Rat nagrađen je zbog brojnih doprinosa Splitsko-dalmatinskoj županiji, ne samo kroz vatrogasni, već i kroz humanitarni, odgojni i kulturni rad.
– Zahvaljujemo se za preporuku i to je stvarno veliko priznanje za humanitarni rad svih naših članova. Jako nam puno znači ta nagrada. – kazao je Frane Marčić, predsjednik DVD Dalmacija Dugi Rat.
– Drago nam je da je Županija prepoznala naš kvalitetan rad kroz ovih 80 godina. Sve članove Društva u ovom poslu vuče samo čisti altruizam i nadam se da će tako biti i dalje. Jednom kad odemo mi stariji da će doći novi mladi ljudi koji će Društvo voditi u istom smjeru, u smjeru brige za ljudske živote i imovinu – rekao je Pavao Tomić, zapovjednik DVD "Dalmacija" Dugi Rat.
Pročitajte više na portalu Dalmacija Danas. Vatrogasac Rade zna iz prve ruke sve o vatrogasnim temama u Dalmaciji.

Povezani članci

Who's Online

We have 40 guests and no members online