Dugoratski vatrogasci pronašli nestalog Tugaranina

Dugoratski vatrogasci pronašli su 82-godišnjeg muškaraca koji je u petak nestao u Tugarama i gotovo neozlijeđenog izvukli ga iz makije u koju je pao s nekoliko metara visine ispod puta. Sin 82-godišnjaka je jučer ujutro primjetio da mu u kući nema oca, pa je prvo sam krenuo u potragu za njim. Kako je vrijeme prolazilo, a ocu nije bilo traga, alarmirao je policiju i vatrogasce. Ubrzo je u potragu krenulo 25 vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) iz Gata, Dugog Rata, Omiša i Kučića, te pripadnici HGSS-a, koji su ga u 17, 45 sati pronašli ...

Izvor: Hina

"Pronašli smo ga na nepristupačnom terenu u Tugarama, kod Križnog puta, odmah, u blizini crkvice Gospe od sniga. Pao je s nekoliko metara visine ispod puta u makiju i granje. Noge su mu bile sapletene i zbog toga se nije mogao ustati.

Izvukli smo ga i predali djelatnicima Hitne medicinske pomoći", kazao je zapovjednik omiškoga DVD-a Višeslav Pešić dodavši da "osim manjih ogrebotina i smušenosti, na njemu nisu bile vidljive druge ozljede".

Povezani članci

Who's Online

We have 122 guests and no members online