Mještani Općine Dugi Rat naveliko se uključili u akciju prikupljanja pomoći

Vatrogasci DVD "Dalmacija" Dugi Rat obavještavaju mještane da akcija prikupljanja pomoći za potresom pogođena područje traje samo do srijede do 21 sat. Zahvaljuju svima koji su donirali, a o sljedećoj akciji biti će te obavješteni.
Već u utorak poslijepodne, velika srca naših sumještana ponovno su jače zakucala, počeli su pozivi među prijateljima, ekipama i brzo se započelo i s organiziranim prikupljanjem pomoći u hrani i drugim potrepštinama za potresom pogođena područja. Stari vatrogasni dom dugoratskih vatrogasaca postao je lokacija na kojoj su na poziv naših vatrogasaca, mještani donosili svoje materijalne donacije, pomoć u trajnoj hrani, vodi, dekama i toploj odjeći, higijenskim potrepštinama,.. a cijelu srijedu trajalo je organizirano prikupljanje materijalnih donacija, koje će sorirane, upakirane i označene, u dogovoru s nadležnim službama u nastradalim gradovima i mjestima uskoro će biti kod onih kojima su najpotrebnije..

MB, foto: DVD Dalmacija Dugi Rat

U akciji su osim vatrogasaca i članova ostalih dugoratskih udruga, klubova i društava sudjelovali i ostali mještani - volonteri. Dugoraćani, Jeseničani, Dućani, naprosto žele pomoći, na njih možeš uvijek u nevolji računati, a uz informacije o potrebnim stvarima, saznajemo, dobri ljudi nude i svoje usluge, kako u volontiranju, radu i privremenom smještaju. Bravo! Ima još nade za nas..

Povezani članci

Who's Online

We have 126 guests and no members online